Eris = Desire, już wydany
Bravo = Passion,
Nie wiem skad masz takie informacje ...
Eris to wersja operatorksa HTC HERO w sieci Verizon wiec na pewno ERIS nie jest Desire. Bo ERIS juz istnieje od dawna.
Bravo to kodowa nazwa HTC Desire
A Passion to była kodowa nazwa Nexusa One
Nie chce mi sie wierzyc ze wszystkie seriwsy nawet Engagdet maja tak błędne informacje co do oznaczen: http://www.engadget.com/search/?q=HTC+Desire&invocationType=wl-gadget
Ja takim ponadkolorwym ( 1 , 2 ) stronom nie ufam... Bardziej ludziom ktorzy na codzien maja stycznosc z przedstawicilai HTC a Engagdet ma. Czyzby pda . pl tez sie mylilo ?
A tutaj zle musiałes ich zrozumiec ... Oni napisali ze ta karta zostanie usunieta zeby nie siac dezinformacji bo oni nazwali go HTC Bravo a naprawde ma sie nazywac HTC Desire (tak jest w Katalogu producenta oficjalnie) stad napisali ze ta karta (z nazwa HTC Bravo) zniknie z ich serwisu. Ponizej jeden z komentarzy pod tym artykułem dowodzący tego:
"... Nie sądzisz, że po premierze też już jestem tak samo mądry? Dostałem w końcu oficjalne materiały od producenta. Skan chętnie wyślę, ale na adres e-mail. Nie chcesz podawać publicznie - co zrozumiałe - wyślij votke na adres serwisu. Odeślę z załącznikiem. Desire i Bravo to te same telefony, dlatego w ciągu tygodnia ta karta zniknie, żeby nie dublować. - Podczas MWC nie do końca jest czas na zastanawianie się. Trzeba gromadzić i wstępnie selekcjonować informacje. Na porządną selekcję przyjdzie czas po Barcelonie. - A HTC to nie są jedyne premiery...."
Mam nadzieję ze teraz nieco jasniej 😉 Co jest co.