Szwed Witam zamierzam kupić mojego magica w Ameryce i stąd wywodzi się moje pytanie, jak potem wgrać do niego polski język? Czy wystarczy jakąś aktualizacje polską wgrać czy trzeba softa od nowa wgrywać?
bartekc00 znając życie wystarczy aplikacja more locale z marketu, a jak nie to polski ROM wgrac możesz
7ymekk sprawdz tylko czy obsluguje europejskie czestotliwosci bo czesto sie zdarza ze telefon niby ten sam,a obsluguje tylko 850MHz i 1900MHz...i w europie du*a
Sprite i czy przypadkiem nie jest to CDMA only a:P No i Pamiętaj że tam jest bardziej populatny MyTouch 3G czyli Magic 32B a:)
baggus Ostatnio w stanach dali ulepszonego myToucha z 288MB ramu i jackiem 3.5mm. One są z T-mobile, więc powinny działać u nas.
marcimix Z czego mi wiadomo to europejski magic ma cdma, więc z amerykańskim pewnie będzie na odwrót. Co do systemowego sparcia gdzieś wyczytałem że google dba o dostepność gsm w różnych krajach 🙂 Sent from my HTC Magic using Tapatalk
Sprite Z czego mi wiadomo to europejski magic ma cdma, więc z amerykańskim pewnie będzie na odwrót. Co do systemowego sparcia gdzieś wyczytałem że google dba o dostepność gsm w różnych krajach 🙂 Sent from my HTC Magic using Tapatalk WTF? w Europie nie ma sieci CDMA... To magiki z EU mają GSM a trzeba uważać na importy zza oceanu...