krzysiek1993r Zainstalowalem Home++ na romie cursorsense I jestem ciekaw czy istnieje mozliwosc podmiany standardowego launchera na home++... Chodzi o calkowite usuniecie podtawowego... Jesli taka mozliwosc.istnieje to jak to zrobic... z gory THX Sent from my HTC Magic using Tapatalk
Laszlo Usuń go. Znajduję się w: /system/app/Launcher.apk via ADB ; Terminal ; Android Commander czy jak tam inaczej wolisz... np #adb remount #adb shell rm /system/app/Launcher.apk
krzysiek1993r Mimo iż już nie potrzebuje bo się przesiadłem na ROM ze standardowo wgranym Home++ to DZIĘKI... może się na przyszłość przyda 🙂 Mi lub komuś innemy... BTW dręczy mnie pytanie czy po wywaleniu launchera nie będzie wywalać błędów podczas startu systemu itp.. albo w ogóle system się nie uruchomi ze względu na brak jednego z głównych elementów...
zana Nie będzie błędów, ale możesz zostawić jego (jak nie jesteś pewien czy usunąć zupełnie) – wystarczy do Launcher.apk dopisać coś. Jak będziesz chciał wrócić do niego usuń dopisek i zrestartuj fon.