rammiro PapiJump to jedna gra z serii Papi o małej czerwonej piłeczce. Gra wykorzystuje w świetny sposób akcelerometr przez co gra sprawia jeszcze więcej przyjemności. Ogólnie uważam ją jako jedną z najlepszych w Android Market. Chwalcie się swoimi wynikami :muqq: Mój rekord to: 18540 pts :cwaniak:
xpektor Dzisiaj cyknelo 34 000, mysle ze top10 of the week bedzie ejszcze w tym tygodniu 😉 Ale na nokii pewnie trzebalo klikac i nie bylo ciagle aktualizowanego rankingu 😉
rammiro Dzisiaj 33 000 🙂 Czwarte miejsce spośród 100 ostatnio wysłanych wyników - nick patriotyczny: POLAND :DD A widzieliscie top1? Nie i nawet nie chcę widzieć 😃 Podobna gra jest na nokii 1600 😃 i iPhone...
Azzur A ja przy 7-10k siadam xD denerwuje mnie to, że można rpzeskakiwać od lewej do prawej.. nie ma ściany 🙁
Azzur W ogóle gra wykorzystuje akcelerometr a ja oczywiście jadę autobusem.. więcej niż 4k nie wycisnąłem xD
baggus 82k, 3 wynik w topie tygodnia na świecie. Pobije ktoś? (ale to lipnie wygląda jak zamiast screenshota jest zdjęcie z aparatu, oczywiście wszystko dzięki windzie) // edit rammiro: Respekt ode mnie... chociaż mogłeś się podpisać baggus from android.com.pl :muqq: (joke)
baggus Rammiro - specjalnie dla Ciebie zmieniłem, zawsze to jakas reklama dla strony. Spadłem na 6 miejsce w rankingu tygodnia, trzeba popracować nad tym. (przepraszam za post pod postem, ale edytować tego chyba nie było sensu. Jezeli uznasz za stosowne to można złączyć posty)
jawa10 ja mam 44k ale mam pytanie bo na moim hero czasami ona sie tak lekko przycina czy u was jest tak samo?