tomekwl3 0 #1 Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Czy wie ktoś jak nazywa się ten widget pogodowy na srceenie po prawej? Szukałem w markecie i nic podobnego nie wyszperałem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2011 przez tomekwl3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmariaci 5 #2 Napisano 29 Lipca 2011 To jest pewnie widget zawarty w jakims launcherze (watpie by byla mozliwosc pobrania samego widgetu). Wiec musialbys rozpoznac najpierw launcher a potem znalesc w nim to czego szukasz. Ale jest przeciez wiele widgetow pogodowych... poszukaj cos ci sie na pewno spodoba:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekwl3 0 #3 Napisano 29 Lipca 2011 to standardowy launcher romów MIUI. Mam taki zainstalowany i w ogóle nie ma w nim widgetu pogody... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andex 30 #4 Napisano 29 Lipca 2011 Ten widget to nic innego jak Fancy Widget Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach