Skocz do zawartości
Freta

Utrata kontaktów po synchronizacji

    Rekomendowane odpowiedzi

    Freta

    Problem przedstawia się następująco, zostało usunięte wcześniej używane konto gmail i utworzono nowe około (miesiąca temu). Dziś by pobrać mmsa została włączona transmisja danych telefon po ściągnięciu zapytał się "czy chce utworzyć kopię zapasową" moja druga połówka oczywiście kliknęła, że nie i w tym momencie zniknęła cała lista kontaktów. Jest jakaś możliwość odzyskania kontaktów czy zostały usunięte nieodwracalnie?

     

    dzięki za pomoc!

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Freta

    czytałem wczoraj już nic z tego nie wyszło

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dzidexx

    Mogą być na starym koncie g.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Freta

    gdyby był dostęp do starego konta email (które moja kochana kobieta sobie usuneła) to nie było by problemu z przywróceniem kontaktów a tak to nie bardzo jest jak to zrobić

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Może jakiś program do odzyskiwania danych ... 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Freta

    możesz jakiś polecić do androida?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wysłałem Ci link na priv.. :) 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dzidexx

    Stare konto google istnieje - trzeba się na nie zalogować (pc, tel., tab)

    Do odzyskwania? Masz root?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    stark2991

    Dokładnie, konto tylko usunąłeś z telefonu a nie z serwerów Google więc możesz w każdej chwili się zalogować. Jednak wcześniej polecam sprawdzić jak ma telefon ustawione wyświetlanie kontaktów - prawdopodobnie jest ustawione na nowe konto bez kontaktów, jeśli miałeś numery zapisane na telefonie lub sim to jest jedno kliknięcie

    [Dodano: 05.08.2015 - 07:57]

    Głupie zamulone forum. Screen

    post-257275-0-84468000-1438753913_thumb.jpg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x