lawcu 0 #1 Napisano 3 Sierpnia 2011 Od wczoraj jestem posiadaczem Galaxy Ace. Największym mankamentem jest iż nie można obejżeć zadnego pliku graficznego. Po kliknięciu na Galeria telefon robi czarny ekran i po jakim czasie pisze o błęcie galerii i się resetuje. Soft to 2.2.1 z plusa. Wgrałem najnowszy soft i również jest ten sam problem. O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mixowyyy 0 #2 Napisano 3 Sierpnia 2011 Ten błąd jest typu tego że "Proces galeria... I możesz kliknąć tylko wymuś zamknięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lawcu 0 #3 Napisano 3 Sierpnia 2011 Tak, dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mixowyyy 0 #4 Napisano 3 Sierpnia 2011 wipe/data factory reset z poziomu recovery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lawcu 0 #5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Wgrywane były trzy różne softy po każdym wipe/data ... i nic. Zmieniałem karty pamięci itd. Generalnie poddałem się i telefon jest już w serwisie. Zobaczymy co zrobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adif1 68 #6 Napisano 3 Sierpnia 2011 omg.. a format karty byl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mixowyyy 0 #7 Napisano 3 Sierpnia 2011 omg.. a format karty byl?? Nie potrzebny jest moim zdanie format gdyż to jest plik systemu android (galeria) więc karta chyba nic z tym się nie wiąże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maju 1 #8 Napisano 3 Sierpnia 2011 Wgraj sobie aplikacje Quickpic i zobacz czy dalej bedzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach