Androidek Witam. Czy mogę z mojego telefonu drukować jakoś np. email? Przydało by się coś takiego ale nie wiem czy się da czy jakiś kabel potrzebny czy jak to wygląda? Pozdro ;p
robertua Tez sie nad tym zastanawialem, jak juz to przez wifi. Wpisz w markecie fraze Print. Do tego potrzebujesz drukarke z wifi no i chyba platna wersje aplikacji, bo ta w markecie ma dosc okrojone funkcje. Sent from my Galaxy using Tapatalk
deenbe Do tego potrzebujesz drukarke z wifi no i chyba platna wersje aplikacji, bo ta w markecie ma dosc okrojone funkcje. albo AP wifi wpiety do sieci gdzie drukarka jest albo udostepniona przez komputer lub z print serwerem
piyotoru mysle, ze to kwestia sterownikow I aplikacji. gorzej bedzie ze sterownikami, ktore obslugiwalyby dane drukarki. Sent from my Galaxy using Tapatalk
ryjek13 Zgłębiając temat drukowania trafiłem niestety na płatną aplikację "send 2 Printer" która umożliwia drukowanie na drukarkach sieciowych, większości marek. jeżeli by ktoś miał pakiet instalacyjny żeby choć sprawdzić, jak to działa to byłbym wdzięczny. Mam telefon bez roota i płatnych aplikacji w android markecie nie widzę. cena 5 dolców $ też nie wysoka a aplikacja nie ma swojego odpowiednika jak do tej pory w bezpłatnych.:mad: