el_marjano Mam problem z załadowaniem biosu do gameboida. Ściągnałem ich co nie miara, w zasadzie to wszystkie są takie same bo ważą 16KB. Odpalam gameboida (próbowałem na najnowszej 1.6 i na 1.3.2) i ciągle wywala mi komunikat "you must specify a GBA BIOS file before you can play games. It is normaly named <gba_bios.bin> You may download it from the internet". Mój telefon to Galaxy i7500 na orginalnym sofcie z playa H9. Pozdrawiam Marjan
el_marjano sorry za brak edycji ale naprawdę nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania na ten problem, czy naprawdę nikt nie spotkał się z podobną sytuacją że pomimo ładowania biosa przez gameboid on ciągle wyrzuca komunikat "you must specify a GBA BIOS file before you can play games"??
el_marjano co znaczy odpowiedni?? przecież sciągam biosy z różnych źródeł i ciągle wywala mi to samo. Może ktoś udzielić rzetelnej odpowiedzi?? bo jak na razie to odpowiedzi w stylu kolegi wyżej mi nie pomogą rozwiązać tego problemu
dynamoix Temat do wyrażania swoich sugesti na temat emulatora , ewentualnych problemach jak i o romach . enjoy.😉
Gniewus Pamiętam jeszcze jak zarzynałem game boya grając w pokemon saphire albo w tony hawks... Jeszcze nie próbowałem odpalic tego emulatora, ale tak sobie myślę że przeciez można by w takiej aplikacji uczyć technologii multi-touch żeby choć trochę zrekompensować brak klawiatury. Sent from my HTC Hero using Tapatalk
dynamoix Gniewus . faktyczne bez MT chyba w mario nie ma gry na hero ? (i ogólnie jak wygląda gra bez klawiatury ) a co do samego emulatora to moim zdaniem mega pomysł , nowe gry na andka mnie zbytnio nie obchodzą mam emulator paredziesiąt romów i zawsze jest w co zagrac . 😉
Dysan No jednak mi nie działa...ściągnąłem ten blik bios wypakowałem za pomocą 7 zip i jak uruchamiam program i ustalam tego biosa...to nie widzi tego pliczku....na początku raz zadziałało.
Dysan No ja też..a bym sobie chciał zagrać w kilka romów... Mam najnowszego GB z tego forum i biosa od ciebie. Sent from my ERA G2 Touch using Tapatalk
bulbacz przy pierwszej misju przewijam napisy po ich przewinięciu wywala mnie z emulatora Halo pomoże ktoś?? Może ktoś zapoda działający ROM Grand Theft Auto Andvence ???? 😉