Inovis Na mojego htc ściągam dużo gier, które zawalają mi menu. Czy mógłbym oddzielić gry od pozostałych aplikacji ?
marcimix Mnie ostatnio takim samym pytaniem admin tak opiep**ył że hohoh xD Musisz mieć roota i niech inni się wypowiedzą, bo sam jestem ciekaw 🙂
emeswu Forum po zmianach, link nie działa Coś nie wyszło Ci z tym linkiem 🙂 "Niestety - brak wyników."
emeswu To była ironia 🙂 Te linki są tworzone przez php. Więc lepiej podaj link Forum po zmianach, link nie działa bo te które wklejasz nic nie dają.
bartek43 Da się - advanced launcher. A kolega emeswu bedzie miał ironie jak dostanie warna za to że nie chce musie troche poszukać
emeswu Warna za co? To nie ja miałem problem. Zwróciłem tylko uwagę baggusowi, że te linki do nikąd nie prowadzą.
Dyfren 1. Administrator ma zawsze racje. 2. Jeśli nie ma racji patrz punkt pierwszy. Dajcie skopuj, nie róbcie kwasu. Każdemu mogło się zdarzyć chwila zwątpienia do założenia nowego postu.
baggus Zawsze byłem przekonany, że te linki do szukajki działały, nieważne. Fraza do wpisania: advanced launcher. Teraz już poprawnie. Koniec.