Siemanko,
wczoraj upadł mi telefon i uszkodził się ekran - oprócz tego, że jest potłuczony, to w ogóle nie rejestruje dotyku.
Ponieważ rozważam zakup zupełnie nowego telefonu i sprzedaż tego, mam pytanie: czy możliwe jest w takim stanie przywrócenie telefonu do stanu fabrycznego?
Z góry dziękuję za pomoc.
Jeśli da się go włączyć i komputer go czyta, to pobierz :LG mobile support tool. Po zainstalowaniu poszukaj w rozwijanym menu "awaryjne odzyskiwanie oprogramowania". Dalej już sobie poradzisz. Jeśli nie pomoże, to pisz tutaj znowu.
Niestety chyba nie czyta. A konkretniej: przed wypadkiem telefon musiał być ustawiony na tryb ładowania. Nie da się go teraz w żaden spósb przestawić na ten tryb, w którym jest wykrywany przez ten program, o którym wspomniałeś.
Rozumiem, że mimo wszystko ekran wyświetla obraz? Spróbuj wejść w fastboot (nie wiem jak to się robi na optimusie g, ale spróbuj wyłączony telefon podpiąć do komputera, przed podłączeniem cały czas trzymać vol-. Jeśli nie da rady to spróbuj vol+. Powiedz, czy coś się wyświetliło.
Wysłane z mojego LG-H440n