kamcio100 Siemka, mam pytanie czy istnieje możliwość przejścia z Androida na Windowsa ? Ponieważ moja dziewczyna ma F60 i zobaczyła jak wygląda WiN i chciała to mieć..Dlatego pytam, ponieważ widziałem że jest coś takiego jak change my software 8 edition tylko czy to zadziała..A boje sie sam na własną ręke coś zrobić bo moge uceglić go..
ArEk335 @@kamcio100 Nie nie da się zainstalować Windowsa na tym telefonie a jeżeli dziewczyna chce mieć Windowsa w telefonie to niech sprzeda LG i kupi sobie jakąś Lumie będzie szybciej i prościej niż kombinować z czymś co nie ma sensu.
kamil79123 Jak na ten moment nie ma takiej możliwości, ale już jest rom Windowsa, który można wgrać na androida, konkretnie na telefon xiaomi.
!Kaczper Telefon Xiaomi to nie LG F60 🙂My nawet nie możemy ogarnąć Recovery dla niego a co mówić o zmienianiu środowiska systemowego :>
kamil79123 @ No tak, ale jeśli jest na xiaomi, to developerzy przeportują na inne telefony. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Vangreen Notatka od Moderatora: Vangreen Temat zamykam i przenoszę do kosza Twój temat został przeniesiony do kosza.