Witam.
Mam takie pytanie.
Mam zainstalowanego CyanogenModa 12.1 i codziennie instaluje aktualizacje nigtly.
Mam odnośnie tego pytanie.
Czy instalujac te aktualizacje nigtly to framework xposed zostanie czy trzeba za kazdym razem instalowac od nowa paczke zip z frameworkiem ??
Xposed chyba zostaje, zainstaluj aktualizację i sprawdź czy jest.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Trzeba za każdym razem instalować. Pliki sa podmieniane przy aktualizacji systemu
Polecam do tego CyanDelta. Potrzebujesz tylko zmienić recovery na CWM albo TWRP (ja osobiście posiadam TWRP).
CyanDelta ściągnie i zainstaluje aktualizację i dodatkowo zipy jakie mają być, czyli xposed i recovery żeby było gotowe na kolejną aktualizację. Do tego CyanDelta pobiera małe paczki aktualizacji, kilkadziesiąt MB zamiast 200. Pozdrawiam 😉Link do TWRP zgodne z CM12.1 (z wątku z xda) https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347800758
Link do TWRP zgodne z CM12.1 (z wątku z xda)
Autor raczej nie posiada SGS2 biorąc po wpisach w profilu. To recovery nie nadaje się dla Sony Xperia Z
Odkopie temat. Czy ktoś się orientuje czy w ostatnich buildach coś się zmieniło? Nigdy nie miałem problemu z Xposed a od paru dni łapie bootloopa jak chce wgrać frameworka. I muszę ponownie zainstalować paczkę ROMu, że telefon ruszył.
Na nowych buildach dziala jedynie najnowsza wersja v75
Czyli czekać na wersję od Romracera? Bo zwykła nie działa.
Szczerze wątpię, abyśmy doczekali się wersji od romracer kiedy rovo stara się zrobić uniwersalną wersję na wszystkie platformy.
Jaki masz telefon, rom?
Oneplus One i Cyanogenmod 12.1. Czyli pozostaje czekać?
@@mek07
Skoro wersjav75 odrovo89 w Twoim przypadku nie dział to pozostaje czekać.
U mnie na moto g z CM12.1 śmiga aż miło.
Testowałeś chociaż tą wersję v75? Na xda jest potwierdzenie, że na tym telefonie działa http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118/post63284331#post63284331
U mnie na CM 12.1 (Samsung S4 mini) xposed w wersji v75 działa 😉
Skoro Wam działa to u mnie też musi. Ale ruszyło dopiero po całkowitym odinstalowniu wszystkiego i instalacji na nowo. W każdym razie najważniejsze, że działa 🙂 dzięki i pozdro