ProStypek21 Witam. Posiadam Galaxy S3 NEO [GT-9301I] jak w temacie. Android 4.4.2. Po dłuższym okresie użytkowania postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne w celu odświeżenia. Wszystko poszło jak należy. Jednak po kilku godzinach (tel się wtedy ładował) przy próbie odblokowania zawiesił się. Po wyjęciu baterii i restarcie znów to samo. Dopuki nie dotknie się ekranu wszystko jest ok. Po kombinacji volup+home+power dokonałem ponownego resetu systemu ale problem pozostał nadal. Już przy uruchamianiu animacja z logiem Samsunga się laguje. Co prawda uruchamia się do ekranu aktywacji ale po kilku dotknięciach znów restart. Wyczytałem że mogłem zostać pośrednio dotknięty SD (Sudden Death) jednak co zrobić aby się upewnić i czy da się wgl coś z tym zrobić? Czytałem o poprawce Fix V2 i repartycjonowaniu jednak czego spróbować najpierw i czy przyadkiem NEO nie miał już fabrycznie FIX V2? Jeśli ktoś coś wie to proszę o pomoc bo nawet nie wiem od czego zacząć żeby bardziej tego nie zepsuć. Pozdrawiam
KiWi Miałem podobny przypadek z S3. Kupiłem używanego, wgrałem nowy system przez odina, jeden dzień system działał i później padł, S3 NEO może mieć podobne problemy z SD tak więc lepiej nic nie kombinuj 🙁 Długo masz już telefon czy też kupiłeś używkę ?
ProStypek21 @up telefon jest używany. gwarancji brak. coś na pewno będę kombinował bo w tej chwili telefon jest nieużyteczny
KiWi Ja tak miałem, że wgrałem system i po jednym dniu padł. Ostatecznie sprzedałem telefon na części. Gościu włożył w moją 'obudowę' - bo była jak nówka płytę główną od innego s3 i mu ładnie śmiga ponoć, ale taka płyta główna to koszt + - 200 zł i jak zamawiasz na allegro/olx to nigdy nie wiesz czy nie dostaniesz jakiejś zalanej czasami.