Szukam czegoś dla siebie.
Wymagania: bateria co najmniej 3000 mAh, 3 RAM, LTE, GPS. GLONASS, aparat przedni min 5 pix tylny min 12 pix. A i wyświetlacz od 5" do góra 5.3''. Jak widać kryteria mam dość sprecyzowane.
Znalazłam kilka odpowiednich modeli ale być może macie inne propozycje na które bardzo liczę ;-)
Na początku myślałam o Asusie Zenfone 2 ale kiedy miałam okazję wziąć go do ręki to jego rozmiar 5.5" mnie przeraził. Dlatego szukam czegoś z mniejszym wyświetlaczem.
Inne propozycje to:
Honor 7 - jak dla mnie ma świetne parametry, ale dopiero co wyszedł i cena 1699zł to dla mnie za dużo, chyba że w ciągu dwóch miesięcy spadnie o kilka stów.
Huawei P8 - ma troche mniejsza baterie ale też OK
Noi właśnie... na tym koniec moich dalszych kandydatów.
LG wolałabym nie, bo mam LG i chciałabym coś innego
Sony - bardzo wiele negatywnych opinii czytałam na temat tych telefonów
One plus one - całkiem fajne tylko co w przypadku usterki? Słyszałam, że z serwisami kiepsko.
Jak mam wydać te 1500 zł (bo jak się zorientowałam tyle trzeba dać na takie wymagania) to chciałabym, żeby telefon pochodził mi jakieś 2,3 lata i był niezły.
Telefonu używam do różnych aplikacji, endomondo (dlatego chce dobry GPS), robię zdjęcia, nie gram w żadne wymagające gry i nie muszę mieć muzyki bajecznej jakości. Po prostu chce żeby telefon mi nie mulił i żebym nie musiała go co chwila ładować.
Co sądzicie o moich propozycjach? Warto? A może jest coś lepszego w atrakcyjnej cenie?