zolo 1 #21 Napisano 19 Listopada 2011 Swoja droga zauwazylem u mnie ze czy gram w cos wymagajacego, czy po prostu siedze w necie to bateria schodzi praktycznie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 25 #22 Napisano 20 Listopada 2011 Rozładowałem baterię (tablet z braku prądu sam się wyłączył), podłaczyłem zasilanie nie uruchamiając tabletki. Tablet do pełna ładował się 5h 45min. z zegarkiem w ręku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beson 0 #23 Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Takie pytanie na temat stabilności baterii. W ostatnich dwóch dniach praktycznie nie korzystałem z tabletu i w tej chwili działa 1 dzień i 21 godzin i ma zużycie baterii 65%. Jednak jak się kładłem spać było 85%! Jak to możliwe, że przez 8 godzin bateria spadła aż o 20%? w momencie kiedy nic nie było robione na tablecie. Dodam tylko, że żadne programy nie były otwarte itp. Zobaczcie jak bateria sama zjechała... Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Beson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquarius69 0 #24 Napisano 2 Grudnia 2011 Być może się mylę, ale ponoć to wina samego Androida, który ma kłopoty z zarządzaniem energią w stanie uśpienia (czy jak to się tam nazywa). W nowym ponoć to będzie poprawione. A tak przy okazji, to pomimo, że nic nie robiłeś to tablet robił, android nie śpi tylko odpoczywa , nie jest to całkowite wyłączenie tylko stan spoczynku, przynajmniej tak wynika z twojego opisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen69 0 #25 Napisano 4 Maja 2012 A mi max wytrzymało ponad 20 dni większości na czuwaniu hihihiih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibanezratm 0 #26 Napisano 8 Maja 2012 Jak był nowy bateria trzymala 8h. Po 4 miesiacach pracy, ładowana co 2 dni spadla widocznie zywotnosc baterii do okolo 6h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banditknight 2 #27 Napisano 11 Maja 2012 Znaczaca poprawe wydajnosci baterii udalo mi sie uzyskac instalujac ROM Overcome. Teraz tablet potrafi wytrzymac 5-6 dni w standby. Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haycik 0 #28 Napisano 11 Maja 2012 Mi Bateria schodzi normalnie, trzyma około 10h. Mam natomiast problem z ładowaniem tableta. Otóż, gdy podłączam go przez ładowarkę do gniazdka, wykrywa mi ją jako port USB (mtp connected). Spotkał się ktoś z tym problemem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charnooh 50 #29 Napisano 13 Czerwca 2012 Mam Tab 2 od wczoraj godziny 16. Do godziny 19-20 go naładowałem i od tego czasu kilka godzin się nim bawiłem (wiadomo, nowy sprzęt). Dzisiaj jest jeszcze 60% co jest jak dla mnie zaskoczeniem i bardzo pozytywnym wynikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hendrix89 0 #30 Napisano 31 Lipca 2012 Niestety nie (bateria jest wbudowana),wymiany można dokonac tylko w serwisie Samsunga . Właśnie dlatego powinna być bardziej wytrzymała niż choćby baterie w lapkach. a co do ładowania taba przez usb z kompa to jest taka możliwość tylko tab musi być wyłączony) Sam to dopiero dziś zauważyłem, po pół roku używania. Mam pytanie w związku z tym dotyczące stacji dokującej philips, jeśli ktoś ma, czy z gniazda USB w tym urządzeniu można ładować też włączony tablet, czy gniazdo USB w nim pełni tylko rolę taką, jak w kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach