Jak w temacie nowszy sofcik dla Niemiec
Jakie zmiany ?
@up
Jeszcze nie wiem, narazie zasysam
https://drive.google.com/file/d/0B27uvu727rnRaWt4VkJHR3k5WTA/view?pli=1
Znaleziony na niemieckim forum
http://we.tl/hnvxaRJ7vs
Kolejny z xda 🙂
@@mmumia
Dodałem linki do pierwszego postu 🙂
Jak ściągnę i zainstaluję to napiszę co i jak 🙂 Ogolnie to chyba dodali smart manager i poprawili ostatnie apki(lagi) z tego co widziałem na YT 🙂
Podziel się proszę spostrzeżeniami gdy tylko będziesz mógł coś więcej napisać. Czekam z niecierpliwością.
Zwróć uwagę proszę na funkcję informowania o nieodebranych zdarzeniach. Czy ekran podświetla się jak w kit kat czy też tylko wibruje jak w l.
Zainstalowany ,dodali smart menadżer , lagi w ostatnich aplikacjach troszkę mniejsze,lecz nadal są. Ogolnie to chodzi ,może minmalnie szybciej niż OF2 ( z którego przeszedłem). Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tymi powiadomieniami :/
Aaaa, jeszcze jedno, mniej przeinstalowanych apek jest .
Czyli warto uciekać z E3 changelist 4760392.
Mam na myśli..jest taka opcja, że jak masz nieodebrane połączenie bądź sms i telefon leży, gdy weźmiesz go do ręki to wibruje. W kit kacie ekran się podświetlał i wibrował natomiast od początku w lizaku wyłącznie wibruje. Sprawdzisz dla mnie tą opcję?
Zaraz zobaczę , tylko roota zrobię i syf usunę 🙂
Chodzi o inteligentne powiadomienie ?
Mniej preinstalowanych apek ?możesz napisać jakich w końcu nie ma ?
Tylko wibruje.
Tak, Ruchy i gesty ->ruch->inteligentne powiadomienie
Cóż, no nic. Dziękuję za fatygę 🙂
@redbull wiesz co ogólnie to są "dysk,filmy GP, google+,gry GP,Hangouts,książki GP,Muzyka GP i TripAdvisor,chatON,flipboard,DB" i oczywiście apki samsunga 🙂 Według mnie było ich więcej ale może mi się pomyliło z przemęczenia 😃
Tak niestety znam te śmieci.
Chaton nadal jest ?
Jest. Ja już po roocie i usunięte śmiecie 😃
Witam mam pytanie w jaki sposób moge usunąć niepotrzebne apki jestem też już po rocie
ale niestety nie mam pojęcia jak je usunąć znalazłem tylko obcje zatrzymania
a nigdzie nie znalazłem instukcji jak usunąć
z góry dzieki za pomoc
Rom chodzi wyraźnie lepiej niż obecnie dostępne XEO czy inne oparte o changelist 47xxxx.
Smart manager - ciekawy dodatek, który z pewnością jest dość przydatny.
Ze swojej strony polecam.
Ja używam aplikacji Usuwanie aplikacji systemowych dostępna w Google Play...
chyba poprawili coś z ram-em bo zawsze miałem 1200mb a teraz 900mb,no ale zobaczymy jak dalej będzie....
@@babel
Nieco lepiej gospodaruje ramem, to fakt. Zaznaczam nieco, ponieważ nie jest to drastyczna różnica.