@, ja zaraz zacznę testy bo OTA mi nie przyszła 🙂
Znów ktoś mnie wyprzedził. Już miałem klikać "Dodaj temat" i nagle bimbam nowy temat BOI3 xD
Czy ktoś może wrzucić ten ROM na przyjazny hosting? Na przykład MEGA?
@@Linkyop
Jeszcze chwila i będzie 🙂
MEGA w pierwszym poście.
@
Świetnie. Wróce do domu i odpalam ODINa 😃
Jakieś zmiany z BOI? Interfejs/nowe apki?
Jeszcze nie wgrywałem ale@@ELM0 już chyba wgrał to pewnie napisze co się zmieniło i czy w ogóle są jakieś zmiany.
kończe backup bo w robocie jestem 🙂 i zaraz odin startuje
Czy ktoś może zrobić z tego paczki .tar.md5dla bootloadera, modemu i kernela?
@@mikhnal
A przypadkiem SamFirm nie wykonuje decryptu na modem, bootloader i kernel? 😃
Zainstalowałem na BOH4 bez wipa. Wszystko działa idealnie i najważniejsze - załatane są wszystkie dziury w Stagefright. Na romie BOH4 jedna dziura dalej była otwarta. W romie BOI3 wszystko jest OK - jako dowód test wykonany programem od Zimperium
@@alkanbw
Dziwne. Ja miałem dwie niezałatane dziury w BOH...
W BOH być może - ale w BOI3 jest wszystko załatane - tak jak na obrazku powyżej
Język PL oczywiście jest?
Oczywiście !
Rom G900FXXU1BOI3 -BTU jest romem multi CSC ! Ma również XEO !
@@kanada
A dlaczego ma nie być?
A poza tym nic więcej się nie zmieniło?
No właśnie niech ktoś napisze czy warto na niego sie przesiadać ,i czy ma jakieś ciekawe zmiany w sobie. ?
Mi ten ROM przyszedł OTA dzień temu. Miałem problemy z ręczną regulacją jasności. Nie była ona płynna i ekran jakby przy każdym zmienianiu wygaszał się na 0,5 sekundy i dopiero łapał odpowiednią jasność. Wgrywane po Full wipe. W poprzednich wersjach nie było tego problemu u mnie
A jak z zasięgiem? Pracuję w aptece w Kauflandzie i tu mam duży problem z zasięgiem. Na BOH4 jako tako ;-)
Pozdrawiam
DirtyHare
Jak na razie wszystko działa super.
wgrałem ten rom Odinem i powiem szczerze ze nic się nie zmieniło..chodzi tak samo jak wcześniejszy..żadnych widocznych zmian