kowal_001 na xda pojawilo sie nowe radio. Podobno dzia艂a z haykuro 馃檪 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=640535 kto pierwszy flashuje? 馃槂
caruzel improve battery life and fix other possible issues - just like every other radio update.... az zflashuje z ciekawosci 馃槢
caruzel zyje i ma sie dobrze 馃檪 splashe na poczatku pomieszaly sie ale po reboocie znowu era sie wyswietla, w ustawieniach jest ze mam nowe radio. widoczna zmiana to to ze w pokoju wifi tylko na lapku mialem a na g1 edge chodzilo ciagle (router w kuchni) teraz mam 2 kreseczki 馃檪
Roszak Czyli jednak te radio jest lepsze 馃檪 Jak teraz mam HaykuroSPL i przez fastboota wgram recovery a z recovery zapuszcze te radio to nic sie zlego nie stanie?
caruzel ja wgralem przez recovery jak kazdy inny rom wybralem plik i flash, bez wipe bo po co. Wszystko gra poki co 馃檪 naladuje na maxa i zobacze jak z bateria sie bedzie rzecz mia艂a ale mozna spoko flashowac. mam haykuro spl.
Roszak Ok ja ju偶 wgra艂em przez recovery, zero problem贸w tylko troch臋 d艂ugo sta艂o na logu HTC jak si臋 wgrywa艂o ale jest ok 馃槈 Daje bezpo艣redni link bo w tamtym temacie jest te偶 wersja dla myTouch i kto艣 si臋 mo偶e pomyli膰 a 藕le by wtedy by艂o... Link: http://www.mediafire.com/?zgnzmex2mrj PS. Na xda mirror do tego radio jest b艂臋dny bo jest w nim radio dla myTouch!
kowal_001 sprawdzcie w ustawienaich jakie macie radio? mi pokazuje stare... mimo ze flashowanie przebieg艂o bez problem贸w...
Roszak Mi w ustawieniach pokazuje nowe radio, mam ROM Ery z Androidem 1.6 馃檪 EDIT Mirror do radia dla G1 jest ju偶 poprawiany 馃檪
Roszak A pr贸bowa艂 mo偶e kto艣 z ROM'em BonsaI albo Laszlo?? kowal_001 ma Donuta od Laszlo i u niego w ROMie nie pokazuje nowego radio chocia偶 to powinno dzia艂a膰 z ka偶dym ROMem 馃槈 EDIT kowal_001 by艂 szybszy...
si3wc4 Writing Radio Image... Edit: Po Flashu wr贸ci艂o mi do recovery... To normalne bo nie pami臋tam jak by艂o z 2.22.19.26I...??
si3wc4 Baseband Version: 62.50SC.20.17U_2.22.23.02... Czyli wesz艂o bez problemu. Rom w tym momencie to Laszlo v1 Lite...
Misiek_ud Radio jest niby z oficjalnego updatu DMD64. U mnie te偶 posz艂o bez problemu. BTW. Tak jak pisze draffter, ROM tu nie ma 偶adnego wp艂ywu na instalacj臋, wi臋c nie bijcie piany na marne kto jaki mia艂 馃槢