Poszukuję w miarę przyzwoitego sprzętu do podstawowych czynności - przeglądania internetu, odbierania poczty.
Tablet nie będzie używany do gier, obsługi fb, instagrama itd.
Urządzenie musi być nowe na FV.
Aktualnie mogę kupić powystawowe LG G Pad 8.0 za 500 zł w EURO RTV AGD, ale może znajdzie się coś lepszego w tej cenie?
Za tyle masz nówki z papierami na allegro - brane od operatora i nieużywane.
Na allegro jest tylko jedna aukcja z fakturą VAT - cena 894 zł.
Poszukuję w miarę przyzwoitego sprzętu do podstawowych czynności - przeglądania internetu, odbierania poczty. Tablet nie będzie używany do gier, obsługi fb, instagrama itd. Urządzenie musi być nowe na FV. Aktualnie mogę kupić powystawowe LG G Pad 8.0 za 500 zł w EURO RTV AGD, ale może znajdzie się coś lepszego w tej cenie?
Fajny jest tez Lenovo A8-50 (wersja z 3G lub bez). Bez 3G jest w cenie ponizej 500 zl .
Sam posiadam taki z 3G od roku i jest wystarczajacy do typowego uzytku z pominieciem wysrubowanych gier 🙂.
Bateria trzyma kilka godzin - najkrocej oczywiscie gdy mam 3G + GPS + mapa do nawigowania ~6-8 godzin. Zazwyczaj laduje co kilka dni w przypadku uzywania do poczty, stron, przegladania pdfow, arkuszy kalkulacyjnych itp..
Pozdrawiam
Dzięki z odpowiedź, chyba zdecyduje się na Lenovo, o którym piszesz.
Tyle że u Lenovo jest niezły bałagan z nazewnictwem, są dwie wersje A8-50. Ta starsza chyba zostanie już na kitkacie, ta nowsza zwana Tab2 A8-50 jest za ~600zł (bez 3g) i wyszła z Lolipopem.
Warto wziac oryginalne etui ktore jest w komplecie z folia ochronna - po roku nie widac oznak zuzycia. Ma praktyczne wyciecia na glosniki, ktore w lenovo sa z przodu. W zestawach wychodzi taniej niz kupione osobno.
Ja posiadam wersje a8-50 3G na androidzie 4.4
S8-50L to najardziej chyba opłacalna wersja z procesorem Intela Z2580, 2GB pamięci operavyjnej i wbudowanym modemem LTE oraz ekranem o rozdzielczości fullHD ale z krótszym niż u konkurencji czasem pracy na jednym ładowaniu.