Witam!
Po aktualizacji do 5.1.1 Telefon zaczął dziwnie się zachowywać, zwalniał, zawieszał się i inne anomalia.
Zamierzałem zabrać się do "formatu" w najbliższej wolnej chwili ale telefon tego nie doczekał. Wczoraj wieczorem zawiesił się i po wyciągnięciu baterii już nie włączył.
1. Nie działa RECOVERY MODE (gdy próbuje uruchomić, pokazuje się zielony robot z napisem "Instaluje aktualizacje systemu" i po chwili zawiesza się na amen.
2. Działa Download mode.
3. Przy próbie normalnego uruchomienia zatrzymuje się na ekranie "Samsung GALAXY Note 4"
4. Czasem uruchamianie dociera do loga "Samsung" i zwis.
Czy jest jakaś możliwość odzyskania danych? Kies 3 nie wykrywa telefonu z włączonym trybem download.
Można by jeszcze spróbować Odinem ale co z gwarancją? Telefon mam około miesiąca, kupiony w Elektromarkecie, bez brandu.
Ktoś mógłby zapytać "Skoro masz gwarancję to czemu po prostu nie oddasz?" odpowiedź jest prosta: Chciałbym odzyskać dane oraz nie czekać na telefon 2 tygodnie albo i lepiej.
Dołączam screen który mnie zaciekawił, mianowicie "Knox warranty void: 1" telefon nie był w żaden sposób modyfikowany, jedynie oficjalne aktualizacje. Zazwyczaj spotkałem się z "0x0 lub 0x1" a u mnie samo 1 - co oznacza?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam