Jest to najlepszy inteligentny launcher. Świetnie przewiduje aplikacje, które teraz najprawdopodobniej chcę użyć, wie, że chcę zadzwonić do mojej mamy (nie bez powodu mama jest na pierwszym miejscu Szybkich Kontaktów) i wiele więcej. Jest dostępny w języku polskim, polecam szczególnie tym, co mieli iPhone'a oraz tym, którzy cenią wygodę. Można również wykorzystać go do szpanu wśród iOS'owców, aby udowodnić, że Android jest najlepszy. Pobierz go stąd: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.everything.launcher
UWAGA:
Jeżeli nie możesz go odinstalować, najprawdopodobniej dałeś launcherowi możliwość wyłączania telefonu. Wejdź w Ustawienia -> Zabezpieczenia -> Administratorzy urządzenia -> EverythingMe i zabierz uprawnienia jej. Potem ponowne uruchomienie telefonu (dla pewności) i możesz odinstalować. Dla tych, co nie chcą grzebać lub boją się: Wejdź w tryb awaryjny (w menu wyłączania przytrzymaj Wyłącz (nie działa? spróbuj Uruchom Ponownie) i zatwierdź OK, o to chodzi, aby wyłączyć aplikacje), wejdź w Ustawienia, znajdź EverythingMe w Aplikacjach (najszybciej znajdziesz w podmenu Pobrane)i kliknij Odinstaluj. Dalej wiadomo co. Uruchom ponownie telefon, aby wróciły aplikacje. Trzeci, najbardziej drastyczny, to Hard Reset.
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka