Skocz do zawartości
pikuśtbg

SamFirm - Narzędzie do pobierania ROM'ów

Rekomendowane odpowiedzi

Sukashi

@@stifler88

Zaznacz Auto, a nie Manual.

Edytowane przez Sukashi

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
JACA85

Ja zaznaczam "auto" i jeszcze "check crc"

tapatalk-nięte na SM-G920F

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Fenek

Jest już wersja 0.3.4.

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gregs

Autor nie podał co wnosi wersja 0.34.

Poza tym u mnie Norton usuwa aplikację z informacją, że plik może powodować zagrożenie WS.Reputation1 (ochrona heurystyczna).

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Fenek

@@Gregs

No racja nie ma changelogu od autora. Mam AVG Internet Security i nie widzi żadnego problemu w 0.3.4.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
bladeno1

U mnie nie ma problemów z aplikacją. Mam Kaspersky Internet Security. Niestety program dalej wyszukuje tylko najnowsze wersje softu dla danego regionu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak se z ciekawości pobrałem, by sprawdzić, czy dla mojego galaxy J5 pobierze rom czysty, i ciągnie bez problemu. win 10 64 bit.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gregs

Nie przejmuję się tym co Norton wywala, bo heurystyczne wyszukiwanie zagrożeń jest bardzo czułe na aplikacje łączące się z siecią, a "Reputation" świadczy tylko o podejrzeniu i niskim zagrożeniu.

Pobiera tylko najnowszy soft dla danego regionu i modelu niezależnie co się wpisze i czy manual, czy auto.

Według mnie nic się nie zmieniło. Może poszerzono listę obsługiwanych modeli? Ale to tylko domysły, bo autor nie podał zmian w nowej wersji.

Edytowane przez Gregs
  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

mam problem przy szukaniu romu, wywala mi taki błąd, wszystko wpisuję dobrze... zna ktoś przyczynę? z góry dzięki, windows 8.1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.