[usunięty] Witam, instalowałem dziś system po przez download mode i LG Flash Toolem. Gdy w download mode bylo okolo 2% przypadkiem odłączyłem kabel, a program ktory updateowal wylaczyl sie i wyciagnolem baterie i włożyłem, wyswietla mi sie cos takiego: Secure booting Error! Gdy próbuje wejść w download mode to się nie da, jest to samo jak przy włączaniu. Błagam o pomoc. LG H340n a i dodam jeszcze że działa fastboot
kamil79123 Po prostu go podłączyć do komputera, i w trybie EMERGENCY albo CS_Emergrncy spróbować. Wysłane z mojego LG-H440n
kamil79123 Pobierz LG mobile support tool, w opcjach wybierz awaryjne odzyskiwanie systemu i podążaj za wskazówkami programu. Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] podczas aktualizacji wyświetla się: Telefon jest odłączony od komputera. a jest podłączony
kamil79123 Notatka od Moderatora: kamil79123 Proszę o przestanie cytowania poprzedzających postów (w tym przypadku moich). Zamiast tego można wspomnieć użytkownika za pomocą "@nick". Podczas jakiej aktualizacji? Przy probie awaryjnego odzyskiwania oprogramowania poprzez LG mobile support tool? Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] tak Notatka od Moderatora: kamil79123 Proszę o przestanie cytowania poprzedzających postów (w tym przypadku moich). Zamiast tego można wspomnieć użytkownika za pomocą "@nick". Podczas jakiej aktualizacji? Przy probie awaryjnego odzyskiwania oprogramowania poprzez LG mobile support tool? Wysłane z mojego LG-H440n tak i ja nie cytuje tylko klikam Odpowiedz
kamil79123 Spróbuj metody nr 2 hard resetu z tego linku http://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-easily-master-format-lg-leon-4g-lte-h340n-with-safety-hard-reset/ Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] Spróbuj metody nr 2 hard resetu z tego linku www.hard-reset.org/factory-default/how-to-easily-master-format-lg-leon-4g-lte-h340n-with-safety-hard-reset/ Wysłane z mojego LG-H440n nic, to samo :/
kamil79123 Notatka od Moderatora: kamil79123 Proszę więc o zaprzestanie używania opcji "odpowiedz" (w tym przypadku, kiedy odpowiadasz na mój ostatni z kolei post). Jeśli chcesz mnie wspomnieć, to wpisz @kamil79123 (@nick). Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] da się coś z tym zrobić czy do serwisu? dało by się coś zrobić z fastbootem? bo on działa poprawnie pomocy 🙁
kamil79123 Spokojnie, przecież nie każdy jest 24/7 w dyspozycji, żeby każdemu pomóc. Jak będę miał dostęp do komputera to czegoś poszukam, może coś się znajdzie, ale nie wiadomo, bo nie ma plików .img żeby je wrzucić przez fastboota, telefon jest zbyt nowy. Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] aha, jakby co jutro o godzinie 18 ide do serwisu, musze mieć ten telefon jak najszybciej jednak nie jutro tylko w piatek @kamil79123 Bardzo ci dziekuję za twoją pomoc, mam nadzieje że coś wymyślisz
kamil79123 @@[usunięty] Czy na pewno telefon działa w trybie fastboot ? Komputer wykrywa telefon jako urządzenie fastboot i telefon reaguje na komendy fastboot? Jeśli tak, to mogę spróbować wydobyć plik aboot.img z pliku kdz i wtedy byś mógł go wgrać.
[usunięty] tak dzialaja polecenia, gdy cos wpisuje na komputerze w konsoli to na telefonie wyswiatlaja sie te komendy @kamil79123 udało sie?
kamil79123 Próbowałem wieloma sposobami, niestety żaden z nich nie działa przy pliku kdz dla Twojego telefonu. Siedziałem nad tym sporo czasu, no ale niestety jeszcze żaden developer się nie interesuje tym modelem telefonu. Chyba najlepiej będzie, gdy po prostu oddasz telefon na gwarancję. @@[usunięty] Wysłane z mojego LG-H440n
[usunięty] :/ kurde ale co ja im powiem, że robiłem downgrade systemu i odłączyłem przypadkiem kabel? a gdybym mial plik aboot.img to co wtedy?