Skocz do zawartości
bolo9823

recovery [UBL][LP] TWRP + ROOT dla M4 AQUA

    Rekomendowane odpowiedzi

    iRu99

    Musi Ci się zaswiecic dioda, zielona chyba, to znaczy ze dobrze przycisnales i możesz podłączać.

    Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fori

    Spróbowałem na nowym urządzeniu i nadal "error: device not found" sterowniki zainstalowane a przy podłączaniu widzi podłączony telefon.


    Musi Ci się zaswiecic dioda, zielona chyba, to znaczy ze dobrze przycisnales i możesz podłączać.

    Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

    I właśnie dioda się nie swieci tylko wbiruje pokazuje logo sony i wygasa

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    iRu99

    Pewnie to jakaś pierdoła, wiem że mi też się kilka razy nie zapaliła przy pierwszych próbach, później już za każdym razem.

    Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fori

    Pewnie to jakaś pierdoła, wiem że mi też się kilka razy nie zapaliła przy pierwszych próbach, później już za każdym razem.

    Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

    Ja już wykonałem ponad 10 prób i za każdym razem nie ma zielonej diody tylko wyłączony ekran i żeby z tego wyjść muszę trzymać dłużej power i wtedy sie włączy tel

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    andy503

    He u mnie jest ciekawy problem. Wpisuje komendy flash fastbootem. Niby jest napisane "sending".. za chwile "OK". i "writing recovery failed(command not allowed. ". Próbuje niby uruchomić telefon trzymając vol - to zawibruje, pojawia się sony gaśnie i się włącza normalnie.. Pomysły ktoś coś? Dodam Iż bootloader odblokowany chociaż pokazuje "unavailable"

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Masz poradnik na forum

     

    http://forum.android.com.pl/topic/13908-poradnik-link2sd-krok-po-kroku/

     

    Działa prawie idealnie. Fb i Messenger u mnie nie odpala po przeniesieniu.

    Za to gry i inne apki śmigają. Jak zrobisz to to daj znać czy u Ciebie Facebook też wywala.

    Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcja i dalej ten sam błąd, "Link2SD package invalid"

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Resetowałeś telefon po tym zabiegu?

    Partycja ext4 na pewno jest?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Resetowałeś telefon po tym zabiegu?

    Partycja ext4 na pewno jest?

    tak, wszystko zrobione według instrukcji

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A ja utknąłem na punkcie 7. Gdy wklepuję "adb shell", wyrzuca "error: device not found". Sterowniki są, flashtool jest, adb jest, recovery się wgrało, bootloader odblokowany, a adb shell nie idzie. Jakieś pomysły?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wywal wszystkie sterowniki i wgraj od nowa.

    Miałem to samo.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x