Witam, krótko i na temat, dlaczego mój huawei robi różowe zdjęcia przednią kamerką? mam telefon od 2 dni i myślałem że ten model tak ma ale już wiem, że inni mają normalne kolory. Na przykład o kolorze czarnym na fotce mogę zapomnieć. Załączam przykładowe zdjęcia.Liczę na pomocDla porównania zdjęcie robione aparatem tylnim i przednim
Próbowałeś innym programem, aparat czy HD camera?
@@noman1 nie ma żadnej różnicy np w camera HD
Witam, krótko i na temat, dlaczego mój huawei robi różowe zdjęcia przednią kamerką? mam telefon od 2 dni i myślałem że ten model tak ma ale już wiem, że inni mają normalne kolory. Na przykład o kolorze czarnym na fotce mogę zapomnieć. Załączam przykładowe zdjęcia. Liczę na pomoc Dla porównania zdjęcie robione aparatem tylnim i przednim
Witam, krótko i na temat, dlaczego mój huawei robi różowe zdjęcia przednią kamerką? mam telefon od 2 dni i myślałem że ten model tak ma ale już wiem, że inni mają normalne kolory. Na przykład o kolorze czarnym na fotce mogę zapomnieć. Załączam przykładowe zdjęcia.
Liczę na pomoc
Dla porównania zdjęcie robione aparatem tylnim i przednim
Krystianie, czy kontaktowałeś się z serwisem w tej sprawie? Podajemy numer: 22 726 38 10. Pozdrawiamy!