mattaj86 542 #211 Napisano 28 Lipiec 2016 (edytowane) @@kamil.pietka13 Zmienić telefon. Wiele osób tak ma. Ja mam xperie m5 i m4 aqua i też są niezgodne. Ewentualnie możesz pogrzebać w plikach systemowych jeżeli masz roota, ale nie wiem czy to coś da. Edytowane 28 Lipiec 2016 przez mattaj86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicciekawegoniewymysle 0 #212 Napisano 23 Październik 2016 Chyba trochę ożywię ten temat, na to wygląda Może przejdę do rzeczy: kilka dni temu przyszedł do mnie używany LG G2. Myślę sobie: w końcu pogram w 16. A tu klops, po wgraniu CM 13 i Androida 6.0 Google Play stwierdził, że moje urządzenie nie jest obsługiwane (a jest na liście obsługiwanych w opisie, to jest dopiero magia). Co ciekawe, to samo było z 15, choć po wyłączeniu i włączeniu telefonu mogłem 15 zainstalować. W dodatku obie gry są nie do wyszukania bezpośrednio w markecie, dopiero przez przeglądarkę mogę je sprawdzić. Ktoś może spotkał się z czymś takim i obszedł jakoś ten problem? Dodam jeszcze, że z FIFĄ Mobile u mnie jest wszystko w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolty 66 #213 Napisano 24 Październik 2016 Możesz pobrać plik .apk z innego źródła i być może instalator pobierze dodatkowe pliki. Gra jest w końcu darmowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach