Opcja notesu przy wyłączonym ekranie możliwa dla naszych Notek:) , wersja apk.
Wątek na xda z aplikacją http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790
Dzięki za info. Działa super 🙂
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Działa super. Bardzo przydatna opcja. Dzięki za wstawkę!!
Czy do tego potrzebny jest root ?
Nie, instalujesz jak zwykłą aplikacje
U mnie naSM-N910F nie działa. Jak wyciągam rysik to ekran się zaświeca a jak zgaśnie to nic nie można pisać.
Takie sobie.trochę mało płynnie wychodzi z notatki, oryginalnie na piątce pewnie działa trochę lepiej.
Dla mnie w sumie i tak mało przydatne, mam Filip Wallet bez blokady.dzięki za info bleyd1.
autor cały czas usprawnia apke, działa na większosci note, nie potrzeba root no i jest za friko, Fajny projekt który spełnia swoje zadanie dla mnie super, czekam na kolejne jeszcze lepsze wersje aplikacji.
działa wyśmienicie na kitkacie pojawia sie czarny ekran z notesem na zablokowanym ekranie.
Fakt na 5.1 czasem przy wyciągnięciu rysika nie zadziała, szczególnie gdy długo się nie używa telefonu, mam nadzieję że autor poprawi to w następnej wersji
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
U mnie na 5.1.1 exynos dziala idealnie za kazdym razem. Jak wyciagam rysik to na ułamek sekundy widzę tapetę ekranu blokady i momentalnie pojawia sie notatka z akcji do wpisywania. Potem zapisuje sie to w s note. Super apka
U mnie na 5.1.1 exynos dziala idealnie za kazdym razem. Jak wyciagam rysik to na ułamek sekundy widzę tapetę ekranu blokady i momentalnie pojawia sie notatka z akcji do wpisywania.
no właśnie, czy jest możliwość ustawienia , żeby nie był wyświetlany ekran blokady ?
Faktycznie - działa elegancko na Note4 ( 5.1.1 ).
Póki co nie ma takiej opcji, może w kolejnych aktualizacjach będzie to poprawione. Potwierdzam słowa user56 wszystko śmiga pięknie i bezproblemowo.
U mnie pomimo zainstalowania apki,włączają się normalne funkcje rysika(wachlarz) Jak to wyłączyć aby apka działała?
Oprócz tego by nie pokazywał się ekran blokady po wyciągnięciu rysika, to schowanie rysika mogłoby automatycznie wygaszać ekran
Na snapie u mnie tez pojawia sie okno wyboru a na exynosie od razu notatka z akcji
Ja wyłączyłem okno wyboru i działa, z tego co się orientuje to po zaznaczeniu aplikacji w administratorach urządzenia powinno blokować ekran po włożeniu rysika a ta opcja nie działa
Może ktoś krok po kroku napisać co robić po zainstalowaniu apki aby działała. W administratorach urządzenia nie mam nic związanego z tym programem. Jak uruchamiam program to na chwilę się włącza czarny ekran i zaraz wraca do normalnego stanu. Czyściłem dane aplikacji, odinstalowałem i instalowałem ponownie, restartowałem telefon i nic. SM-N910F android 5.1 DBT. Wcześniej był 5.01 i nie robiłem wipe.
Zablokuj ekran i wyjmij rysik - napisz co się dzieje.