Zahariasz Czy ktoś już korzystał z ANT+ z jakimiś urządzeniami na tym sofcie i może napisać czy nadal rozłącza je po paru minutach?
Gutek70 @@JACA85 a jakie to problemy miałeś z win10? Ja wgrywałem i najmniejszych problemów nie miałem
JACA85 Takie ze na 10ce wywalalo blad przy wgrywaniu romu... nie wazne jaki 5.1.1... zawsze fail w roznych momentach... Tryby zgodnosci, upr. admina - nic nie pomoglo... Win 7 i za 1szym razem pass... wystrzelone z 7,62mm kbkAKMS
BananowaMamba Panowie, pobrałem rom czteroplikowy, ale nie ma w nim pliku pit. Wgrywać bez? Jeśli tak to co zaznaczać w odinie? Repartition i phone bootloader update?
JACA85 Tu masz jak wgrac i w ktorejs paczce jest pit Forum po zmianach, link nie działa ) wystrzelone z 7,62mm kbkAKMS
Gutek70 Panowie, pobrałem rom czteroplikowy, ale nie ma w nim pliku pit. Wgrywać bez? Jeśli tak to co zaznaczać w odinie? Repartition i phone bootloader update? Ja tylko zaznaczyłem repartiton i wgrał się bezproblemowo
damsta_1988 Panowie a tenroom 4 plikowy nie moge wgrac na 5.1.1 wiem ze nie da sie cofnac na starszy bo telefon nie wstanie ale czy ten 4 plikowy tak samo zadziala Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ega0 Ten ROM to bardziej aktualizacja bezpieczeństwa. Naprawia ostatnią lukę związaną ze Stagefrightem. Sprawdzone.
szeryfeek Wam też ciągle ubija procesy na tym sofcie? U mnie nie działa komunikator bo jest co jakiś czas ubijany i muszę w niego wejść, żeby odebrać wiadomości... Uprzedzam, że mam odznaczone automatyczne zamykanie tej appki po 10 minutach. Dajcie znak jak to wygląda na Waszych fonach Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
egoista u mnie zadnego komunikatora nie ubija , viber whattsapp hangouts messneger i fb dzialaja prawidlowo
szeryfeek Ja używam nowego komunikatora Samsunga - Socializer Messenger i mam taki problem. Na s5 to nie występuje :/ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka