orzech12321 Co polecacie? Tylko ze sklepu, zależy mi na płynności działania i ogolnie, na oku mam lg g4 2000zł, xperia z3 2200zł i sgs6 2400zł ale nie wiem czy opłaca sie dokładać 400zł do s6 bo lg tez jest fajny i ma kozacki aparat btw co to jest xperia z3 cooper czym sie różni od zwykłej?
deus @@orzech12321 Jeśli zależy Ci na jakości wykonania, ekranie i nieco mniejszym rozmiarze niż LG G4 to dołóż i weź S6. Jeśli natomiast nie pieścisz się z telefonem i chcesz większy bo 5.5" ekran wybierz G4 - dostał od EISA nagrodę za aparat. Dodatkowo masz możliwość wymiany baterii bądź użycie karty pamięci.
bladeno1 @@orzech12321, Myślę że opłaca się dołożyć do s6. S6 posiada lepszy wyświetlacz niż LG G4, szybszą pamięć wewnętrzną, zdecydowanie wydajniejszy procesor (najszybszy na rynku!), lepszą jakość dźwięku na słuchawkach (DAC Wolfsona). Jedynym minusem jest jak dla mnie brak slotu na karty SD. Jeżeli tak bardzo Tobie to przeszkadza to bierz śmiało LG G4 i też będziesz bardzo zadowolony. Zwłaszcza z bardzo dobrej jakości zdjęć z aparatu. Z3 zostaje nieco w tyle... Chociaż to też bardzo dobry smartfon.