Witam! Posiadam telefon Galaxy Ace 4. Mam pewien problem i bardzo proszę o pomoc. Otóż na ekranie głównym, podczas przeciągania ekranu z góry do dołu, tzn. gdy przeciągam w dół górną belkę panelu powiadomień (tam gdzie są skróty do ustawień) celem rozwinięcia menu, telefon sam natychmiast wybiera i przechodzi do ustawień daty i godziny. Wcześniej dodatkowo przy pisaniu sms-a czy używaniu messengera nagle przeskakiwała linijka pisanego tekstu, wstawiały się litery, które nie były wybierane z klawiatury, czy też nagle otwierał się właśnie panel ustawień daty i godziny. Czasami wyskakiwał również niebieski znacznik wskazujący miejsce pisania tekstu, który po kliknięciu normalnie znika, ale w tym wypadku tak nie było. Wykonałem twardy reset telefonu, wydawało mi się, że pomogło. Z pisaniem sms wydaje, że jest ok, ale gdy wprowadzam numer telefonu z klawiatury numerycznej co jakiś czas wstawia się sama cyfra 2. Poza tym pierwszy opisany problem z wyskakującym panelem ustawień daty i godziny jest ciągle aktualny. Telefon mam od czerwca, nie upadł, nie był poddany żadnym wstrząsom mechanicznym. O co chodzi?