Mam klona iPhone 6. Jest na nim Android 4.4.4 z nakładką imitującą IOS.
Czy jest możliwość wgrania na ten telefon, czystego, normalnego Androida? Jeżeli nie ma to dalsze pytania odpadają, jeżeli jest to proszę o rady jak to zrobić krok po kroku.
Telefon ma okrojone ustawienia, i jest apka SmartQuickSettings gdzie pokazane są szybkie ustawienia.Telefon pokazuje bardzo małą pamięć.
Po podłączeniu kablem USB pod Windows 7, Xp, 8.1 (32 i 64 bit) nie mogę wejść w dysk i zobaczyć ile telefon ma pamięci. Fałszywie w apce File Manager pokazuje 64 GB, w tej apce SQS pokazuje znacznie mniej i to jest chyba rzeczywista pamięć telefonu ale nawet nie mogę zdjęcia zrobić bo piszę, że pamięć telefonu jest już wykorzystana i trzeba zwolnić miejsce.
Poszukam jeszcze sterowników i zobaczę czy wejdę przez tryb USB zobaczyć co na nim jest. Wrzucam fotki jak to wygląda w systemie i tej apce SQS bo nie mogę nigdzie wejść w ustawienia fabryczne tylko przez tą apkę.
Dostałem telefon od kuzyna jako zastępczny na miesiąc, wiem, że to chińszczyzna ale czy można coś zmienić w systemie?

edit 1: Ok, włączyłem jakoś tryb pamięci masowej USB i pokazuje 1 dysk o wielkości 14 MB.
edit 2: Dodaję więcej zdjęć i opis, na 1 zdjęciu zaznaczyłem szare kółko (można zmieniać jego pozycję) ale ona jest na każdej zakładce, ustawieniu systemu, po prostu "przenika". Gdy nacisnę Control Center to wysuwa się belka z szybkimi ustawieniami. Jeżeli wchodzę poprzez apkę SmartQuickSettings i wybiorę np. Mobile Data to otwiera mi się właściwa zakładka ustawień. Po włączeniu telefonu mam logo MediaTek i tego dziwnego Androida (czego to Chińczycy nie wymyślą).