Idź do wróżki . Kody na wydzwonione minuty ? Ale w jakiej sieci? Ustawienia fabryczne są po to w telefonie żeby między innymi nowy nabywca telefonu nie wykradł twoich prywatnych danych więc kasowane są wszystkie możliwe dane ( i bardzo dobrze i tak powinno być). Twoje podejście jest według mnie głupie ( wszyscy wymagają od producentów telefonów żeby ich dane były bezpieczne i trudno dostępne , ale jak ktoś chce je odzyskać lub poznać to narzeka że "nie da się do nich dostać, czemu się kasują? " ) . Kwadratura koła, system error.
Kup telefon w sklepie lub w salonie i będziesz miał pewność że to nówka a nie dziaduj parę zł 😉
Edit:
Dlaczego cię wyśmiałem? Obejrzyj sobie ten filmik
Tylne wejście do systemu 😉
Kiedys sie spotkalem z podobnymi kodami bodajże na Xperiach-pomimo resetu telefonu wpisywało sie kod i pokazywalo ilość wydzwonionych minut,stad moje pytanie.
A jak mam możliwość wyhaczenia telefonu taniej o około 600-700 zł niz w sklepie to czemu nie skorzystac? O tym juz nie pomyslales chyba.Ja np wole za taka kase zalac fure i pojechac gdzies na weekend;).
Twoje "wysmianie" jakos mnie nie rusza, ale jak to Ci w czymś pomogło to spoko:)
Jeśli ktos ma taka wiedze i wie czy sa/zna jakis sposob zeby sprawdzic to o czym pisze to bede wdzieczny.