Witam
Rozumiem że Live 3 to to samo co TCL 3S M3G
/ /ciach//
pozatym na aliexpress jest tego dość dużo i nawet akcesoria dość tanie i różnego rodzaju: covery, silkonowe etiu itd
na yt dużo testów tego TCL właczając nawet rozbiórkę na poszczególne części 🙂)
ale nie w tym rzecz:
Jeśli to jest to samo tylko z logiem KM, to dokopałem się do informacji że TCL wycofał całą pierwszą partię tych telefonów z rynku ze względu na przegrzewanie się urządzenia (szacun - w polsce by pozamiatali pod dywan), i tu rodzi się pytanie - zakłądając że to jest to samo urządznie i trafiła do nas ta wadliwa partia jesteśmy narażeni z góry na kupno bubla którego softem nie poprawią.
Parametry ma fajne za tą cenę, pogrzebałem trochę po innych stronach i opinie są dość różne - jedni są zachwyceni a inny twierdzą że urządzenie muli i się zacina w czasie działania. Nawet ktoś kto testował w czasie tej konferencji/premiery w KM były 2 urządzenia biały i czarny i padło stwierdzenie że jeden dział rewelka a inny mulił :E
Mam Live w wersji pierwszej kupiony od nowości i po perturbacjach z softem teraz hula jak ta lala ale szczerze mówiąc mam chęć na Live 3.
Tylko pytanie czy nie wsadzę się na minę bo dokładam 340 i mam s5 neo, ale zalezy mi na czystym andridzie który obiecali update OTA do 5.1
Ekran - Sharp
Aparat - Samsung
bebechy dość dobre
-- kusi mnie ----
Piszcie proszę jak posiadacie jak się sprawuje, cokolwiek, wrażenia, obserwację, działanie, testy............ z góry dzięks.
--------------------------------
P.S. Zapomniałem o najwżniejszym pytaniu do posiadaczy Live 3: mianowicie chodzi o jakość rozmów ??? (cicho, głośno, wyraźnie??)
Bo wszyscy dokładnie wiemy jaka to lipa prawie we wszytkich KM (no sory taki mamy K....M...) :E