jarecki_jara 6 #81 Napisano 29 Grudnia 2015 drgnęło coś w temacie aktualizacji ??? jakieś nowe wieści ? czy temat umarł w butach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sayeret Matkal 3 #82 Napisano 29 Grudnia 2015 @up Witam. Proszą o przesłanie sprzętu do serwisu i wtedy zainstalują 5.0.2 To jest oficjalna odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki_jara 6 #83 Napisano 29 Grudnia 2015 a czy ktoś z Was podjął się tej arcy trudnej procedury ? wnioskuję że to same poprawki bo wersję systemu mam 5.0.2 jak chyba wszyscy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sayeret Matkal 3 #84 Napisano 29 Grudnia 2015 Mnie taka polityka skutecznie powstrzymuje przed zakupem produktu tej firmy. Niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kriswolf 0 #85 Napisano 11 Stycznia 2016 Kiedy kupiłem telefon od razu go wysłałem, tuż przed świętami, wgrali nowy soft i błyskawicznie odesłali. Póki co działa dobrze. Pozostał tylko mały niesmak. Chodzi mi o to że technik na kwicie dopisał - "otarcia na ramce wokół wyświetlacza" . Zdziwiłem się i obejrzałem o co im chodzi. Na tej ramce są minimalne ryski w niektórych miejscach, które normalnie trudno zauważyć, które najwyraźniej powstają podczas produkcji. Wkurza mnie że zostałem o to posądzony. Sami nie wiedzą że sprzedają sprzęt w takim stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Kazimierski 0 #86 Napisano 12 Stycznia 2016 A jaki wgrali ? 5.1.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sayeret Matkal 3 #87 Napisano 12 Stycznia 2016 Masz na stronie napisane, że 5.0.2 I nie planują nowszych wersji. Oficjalna odpowiedź serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kriswolf 0 #88 Napisano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Wgrali 5.0.2Skoro nie planują kolejnych aktualizacji, to po co wspominali o aktualizacjach OTA na prezentacji. Czyli zwykłe dziadostwo i mydlenie oczu. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez mati888811 Na forum obowiązuje kultura. Wulgaryzmom mówimy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiuszek 4 #89 Napisano 14 Stycznia 2016 Świetnie.Czyli do końca gwarancji i CyanoGen... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kriswolf 0 #90 Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Hej. Muszę Was zapytać jak u Was wygląda działanie smsów na dual sim? Wbudowana apka sms nie pyta z której karty wysyłać (chyba że coś źle ustawiłem). Zainstalowałem go sms pro ale ona gdy ustawię ją jako główną w ogóle nie odbiera ani nie wysyła sms. Jak sobie z tym poradziliście? Edytowane 26 Stycznia 2016 przez kriswolf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach