Witajcie!
Od premiery Galaxy S6/S6 Edge upłynęło już trochę czasu. Motywów na początku było mało, teraz jest już o wiele więcej bo liczba sięgnęła już stu.
Generalnie są, ale jak wiemy - nie wszystkie wykonane są estetycznie i po prostu nie powalają. W tym temacie chciałbym abyśmy dzielili się tym, jakich motywów obecnie używamy na swoich S6'tkach. Po pierwsze - znacznie ułatwi to poszukiwania czegoś ciekawego, po drugie - będziemy mogli czerpać wzajemnie jakieś inspiracje. Nie widziałem na forum tematu, który został poświęcony TYLKO motywom na owe modele.
Mam nadzieję, że temat okaże się dla Was przydatny, bo zapewne wielu z Was szuka jakiegoś ciekawego motywu, by nieco odświeżyć swój interfejs.
Ja obecnie jestem w trakcie poszukiwania czegoś nowego, bo mam ochotę na nowy wygląd. Obecny mi się nie znudził, ale skoro mam możliwość to dlaczego by jej nie wykorzystać, prawda? 🙂
Jak tylko znajdę coś ciekawego będę się dzielił w tym właśnie wątku, mam nadzieję, że Wy też 🙂.
Pozdrawiam serdecznie, Ice.
PS: Proponuję także podpiąć ten temat, by się nie "zakopał", uważam, że jest on warty zainteresowania 🙂.