Witam
Namieszałem ponownie w telefonie i musiałem zrobić czyszczenie. Nie wiem czy ma to jakiś związek ale zrobiłem aktualizację do lolipopa, po czym wróciłem do kit kata.
Wgrałem 3 plikowy romN9005XXUENA6_N9005OXXENA5_N9005XXUENA2_OXX odinem 3.09 i wszystko ok.
Następnie próbuję telefon zrootowaćCF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 (o ile dobrze pamiętam od razu wrzucał recovery) i tutaj zaczynają się schody.
Owszem wgrywa roota ale przy recovery wywala błąd:recovery is not seandroid enforcing.
Ok, próbowałem na to wrzucić najnowszego kit kataN9005XXUGNG1 i ponownie auto roota. Przed wgraniem zarówno system jak i cała reszta jest: official.
Niestety Efekt jest ten sam. Po restarcie jest co prawda root ale recovery fabryczne.
Próbowałem wgrać recovery od philza poprzez odina, robię wszystko jak to opisano na stronie cda i dalej nic. Poszedłem o krok dalej, ściągnąłem z marketu FLASHIFY i tam spróbowałem wrzucić recovery.image
Telefon zestartował się od razu z komunikatem: cannot boot i wywaliło mnie do Dowload mode.
Pomocy Panowie, bo sam nie wiem już co robić.
Próbowałem także Kingo auto roota, nie idzie ani przez apkę ani przez kompa. Jestem w kropce, tym bardziej że wcześniej bez problemu wgrywałemCF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 i nie było żadnego problemu.