Witam
Poszukuje telefonu dla siostry. Wielkość ekranu koło 5 cali. Najbardziej jej zależy aby telefon robił bardzo dobre zdjęcia. Dodatkowy plus za kolor biały 😉 Siostra dodatkowo korzysta na telefonie z internetu, poczty, nie gra w żadne gry czy coś. To co ja dodam to aby miał jak najlepsze bebechy. Tak na szybko przeglądając wpadł mi w oko Xiaomi Mi 4c. Ma podobno moduł aparatu od Sony. Więc powinien robić dobre zdjęcia. Na dodatek kosztuje sporo mniej niż 1500 zł. Proszę o pomoc w wyborze.
@@majkel3,
Polecam samsunga galaxy s5. Smartfon robi bardzo dobre zdjęcia. Ponadto posiada wydajny procesor, GPU, 2gb ramu, bardzo dobry i jasny (483 nity) wyświetlacz 5.1 Full HD oraz dobry i wymienny akumulator. No i jest w kolorze białym 🙂
Dzięki za propozycje. Ktoś coś jeszcze może zaproponować ?
1+1 🙂
Ciężko będzie o coś lepszego niż s5 w tej cenie.
W tej cenie do ok. 1500zł to najlepszą propozycją będzie właśnie s5. Jeśli priorytetem jest dla Ciebie oczywiście jakość zdjęć.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ok dzięki. Więc będzie S5. Powiedźcie mi jeszcze jaką wersje wybrać. Bo tak na szybko zobaczyłem że np jest S5 Neo. Nie wiem czy jeszcze jakiś innych nie ma. Która najlepiej wybrać ?
Omijaj neo, bo to kastrat. Nie ma czytnika linii papilarnych, wydajność gorsza względem zwykłej S5tki, brak usb 3.0.
S5 Neo ma lepszy aparat z przodu, 5mp zamiast 2. No i słabszy procesor. Poszukaj S5 plus, jest praktycznie w tej samej cenie co S5 ale jest wydajniejszy, więc też pewnie posłuży na dłużej.
Sam mam podobny dylemat, S5 Plus czy 1+1.
@@[usunięty],
Pamiętaj o tym że S5 Plus ma gorsze wsparcie od zwykłej s5 jeżeli chodzi o custom romy. Jak samsung przestanie wypuszczać oficjalne aktualizacje oprogramowania dla S5, S5 + ,to w lepszej sytuacji będą posiadacze zwykłej "piątki".
Dzięki za pomoc wszystkim. Siostra kupi zwykłe S5. I na pewno będzie zadowolona.
Jeszcze raz dzięki. Pozdro