igiziomek Mam następujący problem telefon łączy sie z wi-fi ale przegladarka dziala strasznie wolno. Na jakies recenzji widzialem jak strona odpalala sie w 30 sekund, a u mnie trwa to 3 minuty. Moge cos na to poradzic. Moze mam jakies zle ustawienia? ---------- Post dołączono o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Mam następujący problem telefon łączy sie z wi-fi ale przegladarka dziala strasznie wolno. Na jakies recenzji widzialem jak strona odpalala sie w 30 sekund, a u mnie trwa to 3 minuty. Moge cos na to poradzic. Moze mam jakies zle ustawienia? zainstalowalem opere mini i wszystko na niej dziala blyskawicznie tylko mi ta przegladarka tak zamula. Nie wiem w czy tkwi problem?
Erny łączy z WiFi? Twoim czy gdzieś tam... jak gdzieś tam jakieś WiFi to ma prawo. jak Twoje domowe to sciągnij z marketu aplikację 'Speed Test' i przetestuj prędkość łącza. jak wyjdzie mało to masz odpowiedź. jak wyjdzie dużo to inną przeglądarkę sprawdź. jest taka fajna chyba Dolphin(mogę zwierzaka mylić 😉 ) Sent from my HTC Hero using Tapatalk
igiziomek sprawdzilem i wychodzi 800 kb. mam tego dolphina i on i systemowa przegladarka dzialaja bardzo wolno. opera natomiast dziala szybko. nie wiem o co w tym chodzi?
kondzio miałem ten sam problem - strony się otwierały bardzo dlugo ale po zainstalowaniu dolphina wszystko gra i hula
igiziomek chyba problem jest z wi-fi bo polaczylem sie przez siec komorkowa i interia w dolphinie wlaczala mi sie 15 s a normalnie na wi-fi wlacza sie z 3 minuty. ale nie wiem co moze byc z tym routerem? moj router to belkin F5D7230-4.
Dyfren Możesz: 1. Sprawdzić inne przeglądarki 2. Wgrać nowe Radio (sterownik, wymaga roota) 3. Czekać na oficjalny update do androida 2.1 4. Nie czekać do oficjalnego update i wgrać nieoficjalny ROM. 5. Oddać telefon na serwis. 6. Sprawdzić jak działa twój Hero na inny ruterze. Wybór należy do ciebie.