Skocz do zawartości
Jensfan

odtwarzacz nie rozpoznaje polskich znakow

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam,

    Pare dni temu kupilem SGS2 i wgralem muzyke z komputera. Niestety, zamiast polskich znakow pojawiaja sie znaki zapytania i inne podobne. Probowalem sobie z tym poradzic, jednak nie udalo mi sie.

    Prosze o pomoc

    Edytowane przez Jensfan

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    wykrzyk.png Twój temat narusza Regulamin Forum pkt 4.3.

    Tytuł wątku musi być krótkim streszczeniem Twojego posta oraz w sposób jednoznaczny nakreślać problem lub istotę dyskusji. Powinien także zawierać informacje odnośnie tego, jakiej pomocy oczekujesz.
    Przydatne linki:
    Pierwsze kroki na forum
    Zmiana tytułu wątku
    Jak poprawnie nazwać temat
    zbzbzbzbzzb[/WARNT]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Twój temat jest niezgodny z Regulaminem:

    2.2. Nadaj odpowiednią (jasną i streszczającą problem) nazwę swojemu tematowi! Tematy z nazwami typu "PROBLEM" , "POMOCY", "CO ROBIĆ" są nieprawidłowe i będą zamykane. W jednym temacie powinieneś poruszać tylko jeden problem.

    Tematy o nazwach typu: „Problem z sms”, „Problem z wifi”, „Problem z G1”, „Coś nie działa”, „Coś zepsułem” itd. również są nieprawidłowe.

    W przypadku takich tematów autor otrzyma od moderatora polecenie poprawy tytułu. Można to zrobić poprzez Zaawansowaną Edycję pierwszego postu w temacie. W wyniku braku reakcji autora na polecenie moderatora, temat będzie bezwarunkowo zamykany i przenoszony do kosza.

    Popraw tytuł tematu i napisz coś więcej-jaką masz wersję romu itd.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Szczegolnie sie na tym nie znam, ale wersje systemu mam 2.3.3, a ROM to chyba I9100XXKE7. Najdziwniejsze jest to, ze zmienilem recznie tytuly piosenek na komputerze, tzn. usunalem polskie znaki, ale na telefonie ciagle sa ze znakami zapytania zamiast zwyklych liter.

    Moze dodam, ze zrobilem update systemu do 2.3.4, I9100XXKG5. W temacie polskich znakow w odtwarzaczu nic sie nie zmienilo. Wszedzie indziej polskie znaki dzialaja poprawnie. Zauwazylem jeszcze jedna rzecz, ktorej wczesniej nie dostrzeglem. Czesc albumow odtwarza polskie znaki normalnie, ale wiekszosc zachowuje sie tak jak w opisanym problemie. Jest to raczej problem komputera czy telefonu?

    Edytowane przez Jensfan

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    pozwolę sobie odświeżyć ten temat, nie został rozwiązany a mam taki sam problem. Android ICS 4.0.1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x