Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Szynku

Mój telefon nie wstaje po wgraniu ROM-u/MOD-u/Kernela >>> PISZ TUTAJ <<<

    Rekomendowane odpowiedzi

    Telefon przy probie wgrania softu przez flash tool stoi na 9% ładowanie nie postepuje dalej , co zrobic pomozcie przeszukalem niemal całe google i nie znalazlem rozwiazania, jest tutaj na forum instruktaz uporania sie z problemem jednak z bledami i malo szczegolowo wytlumaczony , nie wiem co robic

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Seiko

    @@TATTOOAREK a powiedz co dokładnie zrobiłeś i jak to wyglądało. Czy wyjąłeś już baterię, czym robiłeś dokładnie. ITP. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    CHODZI O MODEL LG G FLEX 2   zrootowalem urzadzenie wgralem kilka modow i włączyłem funkcje oem w ustawieniach programisty zrestartowalem fona , widnieje napois ze aktualizyje sie 176 aplikacji dochodzi do konca jest napisane ze aplikacja czyli domniemuje urzadzenie uruchamia sie juz po tym jak te 176 aplikacji sie zakyualizowalo niby i stoi caly czas na - android sie uruchamia czy tez aplikacja sie uruchamia bo dokladnie nie pamietam jak tam to widnieje

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Seiko

    @@TATTOOAREK no nic wgraj flashtoolem jeszcze raz system. Albo wpierw wykonaj HR z pozycji vol+,power. A jak nic to nie da to instaluj od mowa. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    flashtoolem nie mozna wgrac systemu bo ktorej wersji bym nie probowal wgrac to wgrywanie zatrzymuje sie na 9 % tach niestety ,  a hard reset za pomoca przyciskow nic nie daje pomimo ze zaznaczam w nim dwa razy 'yes'

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mam problem. Postanowiłem wrócić z Andka 6.0 do 5.1.1. Pobrałem rom v15e. Załadowałem w flashtoolu, wszystko ładnie, pięknie. Włączam i telefon wpada w bootloop, wcale nie reaguje. Nie wiem co robic :/ Proszę o pomoc .

     

     

     

    Edit: 

    Udało się wejść jakoś w tryb DM i dopiero za 4 razem soft zainstalował sie poprawie. Problem zażegnany.

    Edytowane przez Marcin 13795

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×