Skocz do zawartości
atarilol

Nie mogę wył WiFi

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam, tak jak w temacie nie mogę go wyłączyć, niby suwak jest off a w szczegółowym użyciu baterii dalej widnieje jako włączone, skanowanie wyłączone, lokalizacja wyłączona, nie wiem co jeszcze może być, teraz mam najnowszego LP, wcześniej na concept M było to samo, na KK z tego co zauważyłem było ok, co jeszcze może powodować taki problem?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    W użyciu baterii jest przecież zawsze ponieważ go używasz. Chyba że chodzi ci o to że jak włączasz to się nie wyłącza o.O

    Wysłane z mojej Z3

    Compact przy użyciu Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Źle zrozumiałeś, wyłączam je, czy to w ustawieniach czy to w belce, a w użyciu baterii (pod wykresem, WiFi jest aktywne) dalej widnieje jako włączone, czasami się wyłącza ale nie wiem od czego to zależy,

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mam np teraz tak bo nie wyłączam wcale WiFi bo w szkole i tak zazwyczaj nie łapie.

    30e2a40d4e8e5eda52ccd3d6d9dba2bb.jpg

    Ale jak wyłącze to się nie pokazuje.

    Edit. A jednak... mam cały czas wyłączone(i pokazuje się pod wykresem tak jak mówiłeś) ale nie wiem czy czasami skanowanie nie jest włączone.

    Wysłane z mojej Z3

    Compact przy użyciu Tapatalk

    Edytowane przez bartekReaper

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mam tak,WiFi off, gdy wył i widzę tel to WiFi jest wyłączone jednak gdy je włączę to już się nie wyłącza, cały czas jest pokazane

    post-202882-0-07734000-1448626623_thumb.png

    Edytowane przez jotwu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dzidexx

    Należy odchaczyć - wlan - zaawansow - skanowanie zawsze...lokalizacji.

    i w opcjach programisty zezwalaj na skanowanie w celu roamingu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Pierwsze juz miałem odhaczone a drugie było wyłączone,

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    ten wykres czasami daje ciala i tyle

    moze nie wszyscy na to zwracaja uwage - ja nie mialem tego problemu, pozniej okolo tygodnia mialem, teraz znowu nie mam

    nie umiem tego z niczym powiazac, a ustawienia wszystkie sa poprawnie

    w necie jest troche informacji na ten temat i tez nie widzialem ostatecznego, dzialajacego rozwiazania

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    No właśnie mi też się wyłącza czasem, jednak nie mam pojęcia czy to jest powodowane,

    post-202882-0-45227900-1448654185_thumb.png

    Edytowane przez jotwu
    Zdjęcia umieszczamy w spoilerach

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Udało mi się chyba, trzeba przełączyć wifi na 2,4 ghz mi tu pomogło,teraz gdy nie używam wifi to wgl nie bierze prądu

    Edytowane przez atarilol

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x