Skocz do zawartości
Lama_Bojowa

rom [OFFICIAL] CyanogenMod 13.0

    Rekomendowane odpowiedzi

    Działa komuś to "dodanie" karty zewnętrznej do pamięci wewnętrznej? U mnie niby kończy formatowanie etc. ale w kolejnym kroku pisze mi że karta jest wolna. Karta jakiej używam to Samsung Evo 32GB.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zauważyłem, że podczas ładowania strony w Chrome i automatycznym zablokowaniu telefonu wyskakują błędy typu brak połączenia lub zbyt długi czas połączenia.

    Kartę podłączyłem jako przenośną wiec trudno coś powiedzieć. Może sformatuj w kompie a później włóż do telefonu i załaduj jako wewnętrzna.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    System działa płynnie, Chrome w końcu działa :v

    Edytowane przez Tomsoon98

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    to w końcu jakie opinie... jednemu wszystko działa płynnie, a drugiemu nie...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @@rumek polska U mnie wszystko dobrze działa, poza snapchatem teraz :D

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @@rumek polska działa wszystko fajnie, płynnie, ale jeszcze ma małe niedociągnięcia. Jeśli chodzi o użytkowanie na tą chwilę to spokojnie można instalować(mi nie działa messenger i snapchat co na tą chwilę dyskfalifikuje ten system+ do tego nie działa mi połączenie pamięci). Ja osobiście jeszcze poczekam na 2-3 builid i dopiero zacznę z niego korzystać! :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jak wam crashuje aplikacja facebooka i messenger na buildzie z 6 grudnia, to wystarczy usunąć plik libsslx.so z /data/app/com.facebook.katana-1/lib/arm oraz

    z /data/app/com.facebook.orca-1/lib/arm

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    wczesniej po instalce gubił sieć, zainstalowałem bootstocka 5 i jest ok.   testuje...

     

    po zainstalowaniu apek piko dla 6.0 po odpaleniu - bład kreatora i lipa....

     

    wracam do poprzedniego systemu

    Edytowane przez rumek polska

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lesterr

    Jezeli masz blad instalatora to zrob najpietw wipe, potem zainstaluj za pierwszym razem w recovery system,gaaps i bootstock'a i dopiero wowczas uruchom telefon

    Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    ja zainstalowałem tak:

    -wipe dalvik, cache, system 

    -instalacja systemu

    -bootstock 5.0

    -gapps

     

    czyli to gapps muszę wcześniej zainstalować...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x