andrzej2010 Klawiatura systemowa androida 1.5 jest mało dopracowana, ale jest dużo innych jak np touchpal czy better keyboard. Jaka klawiatura jest przez was polecana i jest lepsza od tej systemowej. podajcie tez linki.
robertua Ja ze swojej strony polecam Swype. SWYPE - wymaga rejestracji, wersja BETA, póki co bez polskiego słownika.
[usunięty] najpraktyczniejsza jaką dotychczas miałem to Touch input (jak w hero). Z zalet mozna wymienić łatwosc przełączania trybów, trzy typy klawiatury (qwerty, numeryczna 12 i 20) wszyskie polskie litery ( czego w standardowym - polskim sofcie brak...)
[usunięty] była chyba na forum,ale szybciej mi sie uploadnęło, niz poszukało: POBIERZ zainstaluj obie aplikacje, później w ustawieniach ja skonfiguruj. W nowym sms wybierz wprowadzanie tekstu - touch input
dawidrut A czy jest dostępny w tej aplikacji polski T9?? Bo w tej co pobrałem jest tylko angielski...
sowson Co do słownika, to mam taki problem że na romie ik4 gdy wstawiam polskie znaki to tradycyjnie zjada mi ogromną liczbe znaków. Da się coś z tym zrobić ? Używam klawiatury samsunga.
cyc997 również używam klawiatury samsunga z ik4 i jest nawet spoko ale mam pytanie czy jest gdzieś w necie miejsce w którym mógłbym poszukać przeportowanych programów z WM? chodzi mi dokładnie o klawiaturę samsunga z omni lite była genialna Sent from my Galaxy using Tapatalk
brylant71 Witam.Pobrałem Hero Keyboard,zainstalowałem w telefonie, instalacja zakończyła się powodzeniem ale nie mogę ustawić tej klawiatury.Wybieram opcję wprowadzanie tekstu i tu nie ma tej klawiatury, .Jak ją ustawić?
kaspipolub Wejdz w ustawienia - regionalne i język - i zaznacz klawiaturę. Potem wybierz przytrzymując pole tekstowe
koniak28 Witam. Przed chwilą zainstalowałem Touch Input'a do Samsunga Spicy, i gry wybieram pole tekstowe i opcje Touch Input, proces jest nieoczekiwanie zamknięta. Co robić? Proszę o pomoc!