Kam magica dopiero kilka dni ale już jakiś czas czytam to forum i mam kilka pytań zaiązanuch ogulnie z tym tematem:
Oficjalny europejski update od HTC - Android 1.5 + Sense UI
Forum po zmianach, link nie działa
1 - Czy ten poradnik z końcówki pierwszej wiadomości jest nadal aktualny
(instrukcja instalacji stworzona przez involeth
Kompletna instrukcja dla osób które wcześniej nie wgrywały romów.)
2 - W którym miejscu tego poradnika istnieje największa szansa że coś zrobię źle i jak tego uniknąć.
3 - Jak bezpiecznie sprawdzić czy Android SDK jest prawidłowo zainstalowany i współpracuje z konsolą zanim zacznę grzebać (bo już zainstalowałem SDK)
4 - Które pliki/foldery skopiować z telefonu w bezpieczne miejsce żeby mógł to w razie czego wszystko bezpiecznie cofnąć do stanu "oryginalnego ROM u" kiedyś.
5 - Czy macie może jakieś lepsze propozycje na ROM z S.UI w których wszystko działa (chociaż na razie ten oficjalny pewnie mi w 100% wystarczy)
Pisze bo temat o tym romie rozrósł się już do takich rozmiarów (101 stron) że dla kogoś początkującego jest to nie do ogarnięcia. Zdaje sobie sprawę też że większość odpowiedzi na te pytania jest już pewnie gdzieś w internecie ale jak ktoś nie wie czego dokładnie szukać to jest to ciężko znaleźć jakąś konkretną odpowiedź.
Tak na marginesie mam HTC M. 32A z Orange polska z nie zmienianym ROM em 1,5 bez s.ui