Skocz do zawartości
sylcon

Restartujący telefon (Boot)

    Czy Twoje G4 miało problem z bootloopem?  

    156 użytkowników zagłosowało

    1. 1. Czy Twoje G4 złapało Bootloopa?

      • SN505 Tak był bootloop
        26
      • SN506 Tak był bootloop
        31
      • SN507 Tak był bootloop
        14
      • SN508 Tak był bootloop
        6
      • SN509 Tak był bootloop
        6
      • SN510 Tak był bootloop
        4
      • SN511 Tak był bootloop
        4
      • SN512 Tak był bootloop
        4
      • SN601 Tak był bootloop
        1
      • SN602 Tak był bootloop
        4
      • SN603 Tak był bootloop
        0
      • SN604 Tak był bootloop
        0
      • SN605 Tak był bootloop
        0
      • SN606 Tak był bootloop
        0
      • Nie było bootloopa
        48
    2. 2. Czy Twoje G4 złapało Bootloopa?

      • SN505 Nie było bootloopa
        2
      • SN506 Nie było bootloopa
        13
      • SN507 Nie było bootloopa
        5
      • SN508 Nie było bootloopa
        2
      • SN509 Nie było bootloopa
        4
      • SN510 Nie było bootloopa
        2
      • SN511 Nie było bootloopa
        1
      • SN512 Nie było bootloopa
        1
      • SN601 Nie było bootloopa
        4
      • SN602 Nie było bootloopa
        7
      • SN603 Nie było bootloopa
        2
      • SN604 Nie było bootloopa
        2
      • SN605 Nie było bootloopa
        1
      • SN606 Nie było bootloopa
        7
      • Tak był bootloop
        80
      • SN607 Nie było bootloopa
        0
      • SN608 Nie było bootloopa
        1
      • SN609 Nie było bootloopa
        1
      • SN610 Nie było bootloopa
        0
      • SN611 Nie było bootloopa
        4


    Rekomendowane odpowiedzi

    sylcon

    Witam patrzyłem na forum ale nic nie mogłem znaleść. Tak więc od wczoraj mam problem taki że telefon sie restartuje stoi na logo LG i resartuje nawet dioda która sygnalizuje włączanie telefonu się nie świeci. Próbowałem już chyba wszystkiego nawet z wyjętymi kartami.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sylcon

    @up

    Próbowałem i hard reset tez nie pomaga. ale chyba sie doyslam w czym tkwi problem, sadze że jest ten sam co w LG G3 że to bateria ale moge sie mylić. a jeżeli chodzi o wrywanie od nowa to tylko download mode moge a tutaj też nie chce cos działać z poczaku idzie dobrze a potem tak jakby nie widział że telefon jest podłączony.

    Edytowane przez bartekc00
    nie cytujemy posta wyżej w całości

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dziamot

    W g3 za takie przypadłości była odpowiedzialna albo bateria albo płyta główna. Wysyłaj na gwarancję

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sylcon

    zobacze zamówiłem juz baterie juz poczekam jak nie to to wysle na gwarancje.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @@sylcon baterie też obejmuje gwarancja

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sylcon

    Moge powiedzieć że wysłałem tel na gwarancje ok 5 dn trwao wszystko wysyłak naprawa i odsyłka do mnie. także wszystko gładko poszło i sprawnie wymieili całaa płyte głowną.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    t4r

    Miałem to samo. Bootloop sam z siebie. Wgrywanie nowego softu nie pomogło. Zadzwoniłem na infolinie LG w piątek. W poniedziałek był kurier po telefon. Wymienili płytę główną i w piątek telefon znów był u mnie. Szybko i sprawnie. Miałem zdjętego simlocka (tel z Orange). Nie czepiali się. Tel wrócił znowu z sim lockiem. Zadziałał ten sam kod co poprzednio. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam

    Włączyłem dzisiaj aplikacje Facebook i tel nagle się zawiesił,a potem sie zaczął sam z siebie restartować.Wyjąłem baterie i zrobiłem hard reset i mam to samo co wcześniej czyli restarty tel.Myślałem że system padł więc zaktualizowałem w LG BRIDGE i po aktualizacji wciąż to samo :(

    Może ktoś wie co jest nie tak z nim :/

    Proszę o pomoc ;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dziamot
    Napisano (edytowane)

    Pewnie wada fabryczna się odezwała bo zrobiłeś wszystko co mogłeś wiec tylko serwis. Z czystej ciekawości powiedz jakie masz trzy pierwsze cyfry numeru s/n i jak dlugo użytkowałeś telefonu

    Edytowane przez dziamot

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.