loader tak się zastanawiam czy jest możliwość w inny sposób niż klawiszem z boku telefonu blokować i odblokować telefon... żeby w ogóle nie używać tego klawisza zezol: Przeniosłem i poprawiłem nazwę tematu. Następnym razem lepiej tytułuj wątki.
Tuvok nie wiem jak w oryginalnym romie (za krótko miałem 😉 ), ale w 2.1 możesz odblokować naciskając dowolny klawisz z przodu, a następnie przesuwając palcem po ekranie (jak w iphonie)
spony da sie odblokowac przewijaniem po keranie - ale u mnie jest tak, że jak nie dam wzoru odblokowania to zawsze jak przytrzymam boczny przycisk 2 sek. ekran sie i tak odblokowuje :/ da sie go jakos wyłączyć ?
marcin9812 Ja klikam strzałkę i przesuwam tą kłódkę do odblokowania a do zablokowania wystarczy poczekać chwile aż zgaśnie i wtedy się zablokuje
shamalio Ja mam pytanie dotyczace guzika UNLOCK z boku fona. Czy da sie zmodyfikować jego wartość by np nie blokował ekranu tylko np włączał coś innego? Gdyby był "martwy" lecz dostępny w emulatorach byłby bardzo wygodnym zamiennikiem guzika "L" w gameboidzie np