Skocz do zawartości
kotekgol

i5700 Nie mozna ustanowić stabilnego połączenia

    Rekomendowane odpowiedzi

    coper

    Witam,

    Mam problem jak koledzy powyżej... Tylko że to służbowy telefon taty i nie moge zrobić reseta bo bardzo zależy mu na kontaktach... APN poprawny (internet działa) tak samo wifi. próbowałem juz chyba setki razy i nie daje rady... czy istnieje możliwość zgrania jakoś kontaktów na karte sim? (soft 1.5 brak w opcjach). wiem że jest program do zgrywania kontaktów ale żeby go zainstalować trzeba pobrać appinstaller.. co sie wyklucza ;/ dodam że ja mam ten sam telefon tylko ze z softem 2.1 i nie miałem żadnych problemów....

    Widzicie jakies rozwiązanie?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Bodajże program Contacts2SIM ci pomoże.

    IstB7q66qeEdhsZLMcUQ-AOJyMzywmJYrH2ST0b91bWM0xrTFKV-L131fO_9UDWOkOvlQXkpvxmYsdHb=s48Contact2Sim

    by happydroid

    >250,000 downloads, 6059 ratings (4.2 avg)

    Free

    rating9.png

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    miałem podobny problem ze Spicą w Play. Rozwiązałem go tak że wsadziłem kartę SIM Plusa skonfigurowałem APN i wtedy wszystko ładnie się połączyło. Później przełożyłem kartę Play zmieniłem APN i od tej pory wszystko działa bez problemów. Ogólnie Spica w sieci Play ma jakieś dziwne zachowania...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam,

    Posiadam bardzo podobny problem na Tablecie wiec... nie mam zadnej sieci (jedynie polaczenie Wi-Fi).

    Moj problem jedak po wielokrotnym powrocie do ustawien fabrycznych nic nie daje ciagle mi wyskakuje blad "Nie mozna ustanowic stabilnego polaczenia". Jednak nie kopzystam z modemu podlaczonego tylko z Wi-Fi kiedy przekieruje mnie do ustawien polaczenia z Wi-Fi nic nie da sie zrobic... Prosze o pomoc w polaczezniu sie ze sklepem google.

    PS.

    Przepraszam za zly temat/dzial (To nie jest dla tabletow kiano ale tylko tutaj znalazlem podobny problem) i brak polskich znakow pisze na tablecie polaczonym z klawiatura na dowo ze internet mi dziala bardzo dobrze a nie moge sie polaczyc z kontem

    Edytowane przez MaMroPL

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    firomi

    jak by sie komus jeszcze przytrafilo to wina sa certyfikaty(a raczej ich brak) z folderu(przynajmniej u mnie) system/etc/security/cacerts/ nie wiem czy sa one uniwersalne ale udostepniam dla potomnosci swoje

    do rozpakowania

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x