baza0 Witam. Gdzie mogę kupić i za ile obudowę do hero ? Dzisiaj mi pierwszy raz upadł na płytki i od razu przedni panel wgniot i odprysk....
[usunięty] I tak wolalbym kupic orginala za 130 niz zmiennika za marne pieniadze;> nie ma to jak orginal
sekiluki To zależy od konkretnego modelu telefonu, 130 zł, które sobie żądają to o jakieś przynajmniej 50 zł za dużo.
blotto Na polskiej stronie htc kupisz w trzech kolorach za niecałe 20 euro na htc.com/pl ? nie moge znalezc... sa jeszcze dostepne?
sekiluki Proszę bardzo http://www.htcaccessorystore.com/pl/p_htc_item.aspx?i=188216 klapka tylna, niestety więcej nie ma
blotto aaa dzial zasilanie.. no tak, ze tez na to nie wpadlem 🙂 szkoda wlasnie ze tylko tyl... myslalem ze zmienie sobie kolor calkowicie 🙂
neoski Czy orientujecie się może gdzie mógłbym wymienić obudowę mojego Hero na nową? Chodzi mi o jakieś serwisy. Ewentualnie jaki byłby koszt tego?
chillman Czy orientujecie się może gdzie mógłbym wymienić obudowę mojego Hero na nową? Chodzi mi o jakieś serwisy. Ewentualnie jaki byłby koszt tego? Napisz lub zadzwoń do Regenersis (Warsaw) - Kontakt Dostaniesz odpowiedź na frapujące Cię pytanie.