Adrian_Roszkun Gdy podłączam telefon przez USB (tryb MTP), mimo zainstalowania sterowników przez windows oraz telefon gdy odpale LG Bridge pojawia się informacja "Sterownik urządzenia nie został znaleziony. Przeinstaluj LG Bridge." Robilem kilka razy instalacje ale ciągle to samo. Dodam, że jako dysk USB telefon odrazu widać. Co mam zrobić, żeby mi działalo?
margol60 A jaki system na kompie? Po pierwszym uruchomieniu LG Bridge miałeś pytanie o aktualizację sterowników?
Michał_94 Ja polecam odłączyć kabel od usb, potem wyłączyć telefon. Wciśnij przycisk Vol+ i podłącz kabel do usb. Telefon przejdzie w tryb "download mode", dzięki czemu też będziesz mógł zaktualizować/naprawić telefon.
Norbert_Kowalski Michał_94 Ja polecam odłączyć kabel od usb, potem wyłączyć telefon. Wciśnij przycisk Vol+ i podłącz kabel do usb. Telefon przejdzie w tryb "download mode", dzięki czemu też będziesz mógł zaktualizować/naprawić telefon. Witam Tak zrobiłem. Niestety po kilku sekundach pojawia się komunikat że brak połączenia usb. Instalowałem sterowniki już kilka razy i ciągle to samo.
mmniammm Witajcie, a i mnie inny problem...LG bridge aktualizuje sterowniki po czym informuje mnie że mój tel jest niekompatybilny i ściąga LG suite. Czy miał ktoś tak?
ldawid ... mój tel jest niekompatybilny i ściąga LG suite. Ja miałem tak, jak podpiąłem pod LG Bridge przez pomyłkę, telefon https://forum.android.com.pl/forum/776-lg-g2-d802/ 😛
Neurotoksyna A czy komus przytrafilo sie, ze lg bridge nie chce usunac bledow? Telefon zrooyowany, system byl wgrany nieoficjalnie.. Wiec powinno naprawic, a tymczasem nic takiego sie nie dzieje ;\\ Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka